Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
05:44
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 15 » С.Кульга: «Допомога учасникам АТО, лікарням, геріатричним будинкам – спільна робота данських друзів і українців»
20:00
С.Кульга: «Допомога учасникам АТО, лікарням, геріатричним будинкам – спільна робота данських друзів і українців»

Міжнародний волонтерський центр розпочав видачу гуманітарної допомоги, що надійшла минулого тижня до Олександрії. Благочинний  Чигиринського району, протоієрей Володимир, настоятель  Іллінської церкви в  с.Суботів, виконує капеланську службу в зоні АТО, прибув до  центру.

- Сьогодні я приїхав до С. М.Кульги давнього друга, волонтера з заявкою з районної центральної лікарні  м.Чигирина, будинку для пристарілих. 15 ходунків, коляски, спеціальні знаряддя для полегшення умов пересування інвалідів, медичні шини, що конче потрібні для накладання на місця переломів та травм, білизна, подушки, простирадла. Дитячі іграшки, продукти харчування стануть гарним подарунком до дня Святого Миколая дітлахам з багатодітних родин. А через кілька днів відправимо вантаж і в 25 бригаду, де я несу службу капелана. Знаєте, що найбільше хочуть наші бійці на передовій – закінчення  війни. Два тижні тому назад я перебував у Попасній. Бійці  з нетерпінням чекають на волонтерів. Вони так і кажуть, що якби не волонтери, то їх служба була б набагато тяжчою як у фізичному так і в моральному розумінні. Я дуже вдячний Сергію Михайловичу Кульзі, який знаю, що тільки вранці повернувся з зони АТО куди він разом з В.Стадніченком доставляли на передову відремонтований БТР. 
  У свою чергу  С.М.Кульга відзначив:
- Понад 10 років тому назад я познайомився з о. Володимиром з Суботова. Усі ці роки ми запрошуємо його проводити свято Водохрещі на Войнівському водосховищі. Мій друг з початком війни на Сході пішов служити  капеланом, став волонтером. Надає дуже велику допомогу нашому центру в доставці вантажів бійцям АТО. Також підтримує лікарні, будинок для пристарілих та надає допомогу багатодітним родинам.   Тільки разом з надійними друзями з Данії, українській діаспорі, при їх безкорисливій допомозі наближається той день, коли війна скінчиться. Я вдячний помічникам волонтерам, які формують заявки та відвантажують допомогу.

ФОТОРЯД

І.Мельник          

 

Просмотров: 925 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]