Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
09:32
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 21 » Розплата за самонадіянність
00:44
Розплата за самонадіянність

15 тур ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ приніс ФК «Олександрія» та його шанувальникам очікувану і бажану перемогу над  луганською «Зорею», що сьогодні  міцно тримається за третє місце за останні кілька років.
Тур видався цікавим і  можливо дещо  неочікуваним за сподіваннями  тренерів. Так, «Чорноморець»  поступився  «Олімпіку» з мінімальним рахунком. «Динамо» нелегко далась перемога над  «Сталлю» - 2:1.  «Шахтарю»  тим  паче. «Карпати» показали  достойний відпір лідеру нинішнього чемпіонату.  «Зірка» після невдач, зміни тренера змогла досить таки легок здобути перемогу над непоступливою «Волинню» - 2:0.  «Ворскла» вдома  не змогла принаймні утримати бойову нічию, коли допустила одну помилку, що коштувала їм програшу, що віддаляє полтавчан від завітного 6- го місця, на якому тримається одеський «Чорноморець». Тур був небагатим на врожай забитих м’ячів – 15. Лише два матчі завершилися перемогою гостей («Дніпро», «Олександрія» з однаковим рахунком – 1:2, всього 4 поєдинки мають такий же рахунок ). Тур без нічиїх, що рідко трапляється.

 «Олександрія» після поразки в першому колі від «Зорі»  в домашній зустрічі  зробила певні висновки, коригування  стосовно  поведінки  гри з грізним суперником, який сьогодні демонструє класний  футбол. Та  «Олександрія» довела, що їм до лиця здобувати перемоги і там, де здається , що немає шансів.  У першому таймі за статистикою  луганчани  зробили  7  ударів по наших воротах, проти 1 з боку  гостей.  Гравці «Олександрії» діяли обережно. Здається, що вже дуже обережно.  Все ж допустились  однієї помилки, що і привела до відкриття рахунку в матчі.  Петряк  на 66-й хв. зумів обіграти на одній нозі наших захисників пробити – м’яч зрикошетив від ноги нашого гравця та влетів у ворота Новака. Рикошети для воротарів завжди є проблематичними.  Не довго  радувалися  луганчани. Бо вже на 70-й хв. точний пас Чеботаєва на голову Микицея приводить до рахунку -1:1. Шаран вгадав з заміною Яремчука на Куліша на тій злощасній таки 66-й хв., коли господарі вийшли вперед. Як пізніше покаже час – це була занокав хвилина, що привела до розплати над «Зорею». Джокер нашого тренера виявився вдалим. Куліш на 90+1  з другої гольової передачі Чеботаєва  майстерно з розвороту відправляє м’яч у правий нижній кут воріт «Зорі». Трагедія, якої ніхто не очікував з боку тренерського  складу  нашого суперника.  

І.Мельник

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Просмотров: 1293 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]