Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
10:23
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Январь » 27 » Район працює в штатному режимі
21:42
Район працює в штатному режимі
Іван Мельник
  На апаратній нараді голова РДА, керівник фракції ПР у райраді В.Згама наголосив на незвичайній  політичній ситуації в країні. Зокрема, очільник району сказав, що до нього надходять колективні звернення громадськості району. Люди  виявили бажання зібратися  28 січня о 16. 00  біля райдержадміністрації, щоб виказати свою точку зору на сьогоднішню політичну ситуацію в країні, щоб їх голос також був почутий громадою.  

-          Для мене, як керівника району, більшої відповідальності немає, як забезпечення життєздатності мешканців Олександрійщини. Треба, щоб працювали дитячі садочки, школи, люди вчасно отримували зарплату, пенсії,  щоб люди відчували комфорт. Сьогодні для нас є головним і в подальшому економічно розвивати район. Це модернізація  і будівництво нових підприємства  на кшалт млинового комплексу, який в першому  півріччі поточного року буде виробляти щодоби 25 тонн високоякісного борошна, буде створено  15 робочих місць (замочування,  промивка, сушка).  Цукровий завод вкладе інвестиційні кошти на вдосконалення цукроваріння, що дасть змогу вже цього року збільшити рибництво цукру на 1%. Також на підприємстві буде освоєно 30 млн грн на модернізацію виробництва пари. Але цього мало. Треба шукати інвесторів, щоб  район освоювався, адже у ньому знаходиться 23 родовища корисних копалин, які мають  попит. Є над чим працювати. Сьогодні на черзі дня опіка за дітьми-сиротами та хто залишився без батьківського піклування. З цією метою розглядаємо будівлю в Новій Празі, яка не в  повній мірі використовується. Після капітального  ремонту  буде діяти соціальний гуртожиток. - Ми чітко слідуємо виконанню намічених планів, які  виписані в «Центральному регіоні - 2015», який ми вже виконали на 70%. Нам треба приймати бюджет району, нам треба рухатись вперед,- підкреслив В.Згама.       

 Далі голова РДА наголосив, що погодні умови вимагають посиленого контролю всіх служб і відомств  району. Ще раз заслухав звіти відповідальних осіб за роботу освіти, медицини, соціального захисту населення,  МНС, органів правопорядку.


Просмотров: 478 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]