Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
12:30
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 3 » Протизаходи злочинним діям
10:13
Протизаходи злочинним діям

Поліція не скоро покаже свою ефективність. Реформа затягується, звісно цим користуються злочинні елементи, як повилазили з усіх щілин сьогодення. Поки чубляться наверху, розбираються з корупціонерами та кланами,  внизу  люди бояться вийти на вулицю вночі,і не тільки.

Щоб зменшити натиск злочину цікаву пропозицію на нараді з очільником обласної поліції  запропонував заступник губернатора  Кіровоградщини А.О.Коломійцев. Стосовно  крадіжок на ринках міста, він висловив слушну ідею створення власної охорони  за рахунок  комунального підприємства «Олександрійський центральний ринок».  6-7 охоронців будуть  в базарні дні  нести варту, оберігаючи  гаманці  олександрійців від спустошення. Це як один із варіантів.

Інший варіант запропонував керівник  громадського формування «Сокіл»  О. Маковецький, який  наголосив про наступне:  зменшення злочинності можна добитися шляхом справжньої,ва не формальної взаємної спільної діяльності  «поліція + громадські формування».  На сьогодні така  взаємодія відсутня . А 15 членів «Соколу»  готові нести варту по захисту  олександрійців  від злочинців. Для цього треба мати  опорні пункти не лише в місті, а і  в Пантаївці, Олександрійському, Звенигородці та Марто- Івановці.  Наприклад,  «Сокіл» своїми силами облаштовує такий пункт в  Пантаївці, вартує на селищі.  Жаль, що  поліція  не звертає уваги  на такі формування, що можуть надати дієву допомогу в ліквідації  злочинності.  А це і спільні розводи, і  відпрацювання віддалених мікрорайонів міста.  

І.Мельник

Просмотров: 1273 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]