Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
22:35
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Август » 12 » Принциповий матч з одним із лідерів
14:30
Принциповий матч з одним із лідерів

Так, справді, 13 серпня о 19.30. на КСК «Ніка» відбудеться принциповий матч для «Олександрії» з бронзовим призером минулого чемпіонату – з луганською «Зорею», що увірвалася в еліту  українського футболу і відразу заявила  про своє місце в трійці призерів -найсильніших.  На сьогодні наш суперник маєв активі  2 перемоги і  одну нічию – наші земляки з Кропивницького не дали можливість «зорянам» залишитись господарями на полі «Зірки».  Думаю, що і наша команда  не дасть такої можливості супернику.  Для «Олександрії»  «Зоря»  прохідна, бо має в активі і нічию, і перемогу над ними. Головне зіграти в той футбол, який чекають уболівальники:  іскрометний, швидкісний, амбітний, згуртований – зцементований  всіх 11 гравців, що є єдиним організмом, де все розподілено по функціях його справної роботи.

 Це матч за 6 очок, бо безумовно, що луганчани будуть боротися за чільне місце в першій шістці ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ  паралельно з «Олександрією», що вже відчула смак європейського  футболу, який притягує, заворожує, а головне  дає неоціненні уроки футбольної майстерності.

 Дорогий  уболівальнику, прийди і підтримай команду, що сповідує добротний, якісний та результативний  футбол – «Олександрію»!  

І.Мельник  

Просмотров: 1232 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]