Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
15:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Апрель » 18 » Прийди і підтримай аграріїв!
13:18
Прийди і підтримай аграріїв!

Так, молода амбіційна команда, ПФК «УкрАгроКом»»  чекає підтримки уболівальників. Перебуваючи на 10-му місці турнірної таблиці, що є безперечним успіхом для дебютанта першої ліги. Сьогодні  гравці можуть за активної масової підтримки уболівальників здолати опір охтирчан – «Нафтовика-Укрнафта», який в першому колі вдома з мінімальним рахунком здолав аграріїв.

 Весна, тепло останній день трудової неділі, попереду  пасхальні свята, тож не забудьте  зробити собі і вашим дітям свято:відвідайте матч ПФК «УкрАгроКом» - «Нафтовик-Укрнафта», що відбудеться 18.04 о 17. 00 на КСК «Ніка». Баталії за участю цієї команди завжди вирізнялись  великою майстерністю, непоступливістю, великою жагою перемоги останніх. Досвідчена команда, за плечима якої  виступи в Вищій лізі, завжди була і є складним суперником.  Тож, поєдинок обіцяє бути дуже напруженим,  цікавим, безкомпромісним, що надовго запам’ятається глядачами та поціновувачами  подібних матчів.     

Вчорашня поразка «Буковини» від «Ниви» - 0:1 , дає шанс нашій команді покращити своє турнірне становище, як мінімум на одну сходинку вверх піднятися ( а в разі поразок «Десни» від «Сталі», а  «Полтави» - від «Миколаєва» - переміститися ще на два щаблі вверх  турнірної таблиці, - авт.).

Гравці, керівництво, президент клубу, меценати команди чекають підтримки уболівальників.  Футбол – для вболівальника! Жити разом з командою!

 Побажаємо успіхів ПФК "Олександрія", який зобов`язаний  взяти реванш над "Сумами" за домашню поразку в першому колі з рахунком 1:2.  Олександрійці  зичуть перемог командам, що сьогодні прославляють наш район, місто, область  на  футбольних теренах України.  

Іван Мельник    

Просмотров: 424 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]