Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
19:38
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Апрель » 17 » Потускла «Зоря»
09:04
Потускла «Зоря»

Стараюсь не вірити в жодні прогнози, а якщо вони пов`язані з зароблянням грошей, то й поготів. Ставки на футболі – річ непевна. «Динамо», «Карпати» - прогнозували нам поразки…

І цього разу ставку ставили на суперника: ««Зоря»  здобуде переконливу перемогу  над «Олександрією».  І що з цього вийшло!? Суботній матч довів, що той, хто краще грає і бажає перемоги, той її завжди здобуває. Потускло виглядала, не яскраво, як останнім  часом грає «Зоря», в протистоянні з олександрійцями. Сказати. Що команда не грала – грала і було бажання здобути  перемогу, але  вчорашній матч довів, що клас гри олександрійців був на клас вищим у цьому протистоянні. Підопічні В.Шарана були більш оргнанізованішими, дії їх були осмисленими, не  панічними – холоднокровними. Раціоналізм тренерського штабу, коли гравці на полі злагоджено організовують свої атакувальні діі – приносить заслужену перемогу.

Гра розпочалася з намагань: хто першим відкриє рахунок. Обидві команди створили кілька перспективних атак, але до забитого м’яча справа не дійшла. Спочатку Полярус виважено прострелив вздовж воріт суперника, але наш голеадор Пономар  не встиг замкнути цю передачу.  Гості  відповіли атакою Тотовицького, одного із найактивніших у команді суперника гравців. Команди з перемінним успіхом контратакують. Уболівальник не нудьгує на трибунах.  На полі швидкий футбол, з  комбінаціями, жорсткий, динамічний…

А що Ю.Вернидуб – у другому таймі  він вивів  35- річного Ж.Любеновіча (екс-гравця «Олександрії». - Авт.) та Чайковського, на яких покладав останню надію, бо бачив, що гра не по його  сценарію проходить.

Невідомо, що говорив у роздягальні тренер олександрійців. Здається, що він вклав у голови своїх гравців наступне: перевірка стану «Зорі» в першому таймі закінчилася – пора забивати. Бо як можна  пояснити дії Леонов, який немов ураган, підхопивши м’яч на своїй половині поля, на шляху обіграв кількох гравців суперника і виважено, прицільно вклав м’яч  під ногу набігаючому Полярусу, якому нічого не залишалось, як відкривати рахунок у матчі – 1:0. Такий сольний прохід надовго запам`ятають гравці «Зорі». Трудовий гол, коли гравець відчув смак гольового моменту – виклався на повну і заслужив найкращих слів похвали.

Відразу ж Ж.Любеновіч в ключився  в атакувальні дії, але запам’ятався більше на полі порушеннями правил гри. Таки далася взнаки нервозність – коли приходиться відіграватися.  Два удари легіонера таки запам`яталися: один в атаці, а інший – під час виконання стандартного, та м’яч  летів мимо цілі. Отримує травму  Старенький – заміна. Слід відмітити інертні дії арбітра в полі К.Труханова. На полі лежать гравці обох команд: просять допомоги, а суддя – нуль уваги. Дає завершити атаку гостям. Напруженість гри зростала – на 79-й хв. зупинка гри. Лежить Новак, який показує на заміну. Зіштовхнувшись з кимось з гравців луганчан - отримав ушкодження, можливо легкий струс мозку - заміна. Леванідову вже через хвилину прийшлося пройти перший екзамен на міцність  знань – майстерно потягнув з сітки воріт м’яч,  який з потужного штрафного удару завдав Тотовицький.  У нас активно діє Грицук, який змінив на полі Леонова.

89-а хвилина поставила встановила остаточний результат  цього справді цікавого, напруженого  і динамічного матчу. Грицуку  випала можливість пробиття перспективного штрафного удару. Ні стінка, ні воротар Шевченко не змогли стати на шляху майстерно виконаного удару. Кіпер суперника навіть не ворухнувся в рамці воріт – такі м’ячі від Грицука невідпорні – 2:0. Переконлива перемога!

Ю.Вернидуб, який не дуже розкидається, епітетами, цього разу на прес-конференції привітав нашу команду з заслуженою перемогою, а за свою сказав, що так гарти не можна, коли суперник наодинці зі своєї половини поля на шляху обігрує півкоманди і робить гольову передачу. Він не побачив своїх гравців: «не побачив  мокрих футболок…»

В.Шаран зі свого боку подякував гравців за хорошу гру, бо знав, що легкого поєдинку в Олександрії не буде. Зіграли краще, бажали показати свою майстерність. Показали двома  гарними голами. За такі перемоги треба лише радіти і рухатися таким шляхом далі.

І.Мельник

ФК «Олександрія» - «Зоря» (Луганськ) – 2:0 (0:0)

16.04.2016р., 14-00, КСК «Ніка», 4112 глядачів, + 20, поле 5

Головний арбітр – Костянтин Труханов (Харків).

Асистенти арбітра – Шудрик Денис (Сімферополь), Дудчик Анатолій (Чернігів).

4-й арбітр – Анатолій Абдула (Харків).

Спостерігач арбітражу – Віталій Годулян (Одеса).

ФК «Олександрія»: Новак (Леванідов, 79), Микицей, Леонов (Грицук, 64), Пономар, Полярус, Запорожан, к/к, Чеботаєв, Шендрік, Старенький (Козак, 58), Банада, Басов.

Запасні: Куліш, Чорній, Дедечко, Путраш.

Гол.тренер – В.Шаран.

ФК «Зоря»: М.Шевченко, Опанасенко, Чечер, Рафаель, Сухоцький (Любеновіч, 46), Танковський (Чайковський, 46), Гордієнко, Каменюка – к/к, Караваєв, Тотовицький, Будківський (Безбородько, 67)

Запасні:О.Шевченко, Сіваков, Ліпартія, Пауліньо.

Гол.тренер – Юрій Вернидуб.

Попередження: С.Басов (45+1), А.Шендрік (62), – А.Танковський (9), Рафаель. (23)

Голи: А.Полярус,48, В.Грицук,89.

Просмотров: 1983 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]