Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
22:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Август » 7 » Поразки обох команд в євроматчах.., або хто кого?
11:50
Поразки обох команд в євроматчах.., або хто кого?

Поразки кажуть закаляють. Додають наснаги на нові звершення, якщо правильно зробити  висновки. І «Шахтар», і «Олександрія» в  протистоянні в євроматчах різного рівня припинили боротьбу, одні - за Кубок Ліги чемпіонів, інші – за Кубок Євроліги. Для одних велика прикра невдача, а для «Олександрії» - перший досвід і перший забитий м’яч у ворота незмінного учасника Євроліги  хорватського «Хайдука». І зробив це досвідчений гравець нашої команди Сергій Старенький, який вкотре довів, що вік і досвід відіграють важливу роль у результатах команди. Треба потроху рухатися вперед. Це досвід, що може додати оптимізму, сили і натхнення на нові здобутки. З яким психологічним станом вийдуть сьогодні команди  на «Львів – арену», ми побачимо  о 19. 30, коли розпочнеться цей матч. Для «Олександрії»  важливо не втратити того пориву, того бажання, коли є кінцева мета – приносити радість своїм уболівальникам. В.Б.Шарану дещо легше в цьому протистоянні, бо це були  перші випробування з "Хайдуком". Зроблено аналіз, налаштовані гравці.  Фонсеку буде важче, бо команда програла не одному із сильних клубів Європи.

У третьому турі  ЛІГА -ПАРІ-МАТЧ  попередньо вирішуватиметься доля лідерів і аутсайдерів, бо  сьогодні відставання в 9 очок буде надто складно наздогнати, коли  всі 12 команд налаштовані бути в шістці сильніших.  

Арбітром матчу призначено: С. Березку. Допомагатимуть йому:  Є. Халамендик та С.Приступа. Четвертий арбітр: М. Балакін. Суддівський спостерігач: М. Овчар. Директор матчу ФФУ: Т.Клим.

У статистиці ми програємо по всіх показниках: зіграно 12 матчів: +11 =1 -0, загальний рахунок 29:8 на користь «Шахтаря».  У чемпіонатах України зіграно 8 поєдинків: 8 перемог "Шахтаря" з рахунком 21:6.  На полі "Шахтаря": +5 =0 -0, загальний рахунок 12:1.

На фото початок зустрічі  і момент. на полі. Цікаво що тоді було 7 листопада 2015, а сьогодні 7 серпня 2016. Чи щасливим буде цього разу число 7 для олександрійців? 

 І.Мельник

 

 

Просмотров: 1232 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]