Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
23:35
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 15 » Поразка на виїзді, або Чорне море по коліна
20:25
Поразка на виїзді, або Чорне море по коліна

 Друга поспіль поразка олександрійців цього разу від донецького «Олімпака» ускладнила турнірне положення наших земляків. Впритул по очках наблизився «Олімпік». Дякувати, що «Металург» не зміг переграти «Ворсклу». 10- ту сходинку нам збереже «Говерла», якщо завтра програє «Металісту».  Склалося таке враження, що команда грала дуже скуто, з помилками у відборі на відборі, в єдиноборствах. Нічого зверх особливого, що могло запам`ятатися у грі  олександрійців, не дочекалися  ні солідна підтримка  фанатів, ні десятки тисяч уболівальників прикутих до екранів телевізорів.  Не було азарту, не було вогнику, не було горіння гравців грати на повну  самовіддачу -  "вигризали" гру. «Олімпік»  використав один гольовий момент, який і приніс перемогу господарям на 36- й хв., коли після виконання стандартного положення, Кадемян у високому стрибку головою переграв нашого захисника, відправивши м’яч у сітку воріт Новака.  Та, правду кажучи, Новак зіграв не на повну силу. Є над чим працювати захисникам і голкіперу, щоб до наступного матчу підготуватися  і не робити  таких грубих помилок. Олександрійці дуже скромно виглядали в організації атак, практично їх було кілька, а ось реалізації нуль. Здебільшого втрата м’яча приходилася  всередині поля. Господарі більше контролювали гру на полі, більше володіли м’ячем, бо наші гравці їм це дозволяли робити. Здавалося, що в другому таймі  налаштованість  наших гравців В.Шараном принесе нашій команді нове дихання, новий підхід у грі проти незручного суперника, який  збивав наші намагання атакувати  в центрі поля. Ні Пономар, ні Грицук, ні Банада, ні Чорній, ні Старенький не змогли протиснутися до воріт «Олімпіка», щоб завдати небезпечний удар, що приніс би результат. Не вийшла цього дня грав в нашої команди. Хоча реально зрівнювати  міг Степанюк, який вийшов на заміну під кінець поєдинку.

Попереду вдома «Чорноморець». Далі відступати нікуди. Треба реабілітуватися перед олександрійською публікою, яка чекає від «Олександрії»  позитивних результатів. Ця гра показала, що слабких команд в ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ  немає. Будь-яка  з 14-ти команд  готова дати бій, показати гру якої не очікуєш. І сьогодні «Олімпік» зміг віднайти той «ключик», який і відкрив йому шлях до перемоги. Наші гравці не змогли використати свої моменти, а вони були.  Сьогодні не було креативу, стрімких  швидкостей, дриблінгу, віртуозності і  відточеної  по максимуму  комбінаційності. 

Ось коментар головного тренера"Олександрії" Володимира Шарана: 

 - Знали, що у грі зі «Сталлю» і «Олімпіком» ми повинні  були набирати очки.  У цих матчах багато програли боротьби. Треба виривати кожен м’яч, старитися не програвати в верхових дуелях, а потім починати грати в футбол. «Олімпік» нас сьогодні переграв у боротьбі. Бажання у хлопців виграти було, але треба реалізовувати моменти, що були в Старенького, Чорнія, і, особливо в Степанюка. Буває, що не забиваєш ти, тоді тобі забивають. Біда наша в стандартних положеннях.  У другому таймі психологічно ми  програли. Морозенко не увійшов в гру, хоча в молодіжному складі показує добру гру. Я проти того, щоб когось відправляти, щоб підсилити команду іншим гравцем. Треба працювати далі, нічого страшного не трапилося, буде все нормально. Відтепер треба ставити не гру, а результат.

Що можна додати до цих слів. Шановна публіка Олександрії, прийди на матч проти «Чорноморця» 29 серпня, щоб  підтримати психологічно і морально наших гравців, які покажуть той результат, який повинен нам усім.  Ми чекаємо уболівальників, "заряджених" енергією перемоги. Ми побачимо іншу команду, іншу гру і інший результат.  Нам Чорне море по коліна.

І.Мельник

Просмотров: 1742 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]