Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
17:41
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 21 » Подяка депутату
17:57
Подяка депутату

 21 вересня  в шаховій  школі «Біла тура» відбулися  урочиста подія. Справа в тому, що в липні поточного року вихованка – юна олександрійська спортсменка гри в шахи  Тимошевська Альона під керівництвом тренера Івасенка Григорія Васильовича  на міжнародному турнірі з шахів, що відбувся в Чернігові  виконала норматив I дорослого розряду з шахів.

Як сказала А.Тимошевська, їй довелося зіграти одну із ігор з майстром спорту з Ізраїлю. Своєю грою вона здивувала організаторів змагань. Ця поїздка відбулася завдяки фінансовій допомозі із боку депутата міської ради Володимира Дожджаника.

Дякуючи В.Дожджанику за постійну допомогу  в організації шахових турнірів Г.В.Івасенко, підкреслив:

- Міжнародний турнір, що відбувся в Чернігові зібрав 25 кандидатів  у майстри спорту, біля десятка майстрів спорту з шахової гри.  Участь олександрійської юної спортсменки А.Тимошевської, яка виконала норматив  I  розряду з шахів, це велика перемога, це для міста, ще один приклад того, що місто має своє визнання в державі. Крім цього також норматив I розряд виконав і З.Пазинич на турнірі в Києві, що був приурочений Дню незалежності. Велика заслуга в цьому належить, що могли прийняти участь у цих турнірах,  В.Дожджанику, який  постійно опікується нашою школою, надаючи моральну та матеріальну підтримку. Невдовзі нас знову чекають кілька міжнародних турнірів,  де ми гідно будемо представляти  спортивну честь Олександрії.  Від імені  всіх наших спортсменів висловлюємо щиру подяку небайдужій людині, яка підтримує інтелектуальну гру.  

  У свою  чергу  В.Дожджаник подякував за добрі слова, та запропонував:

- Давайте проведемо великий турнір з шахів в Олександрії. Популяризація найбільш інтелектуального виду спорту  - це залучення до шахів найменших за віком дітей, це розумовий, інтелектуальний розвиток, це  розвиток мислення з дитячих років. Для цього я поговорю зі своїми однодумцями, які, а я впевнений в цьом,  погодяться взяти безпосередню участь в організації та проведенні змагань з шахів серед  молоді. Для прикладу, це спочатку можуть бути міжрайонні змагання (а далі обласні, можливо в подальшому і міжнародні) між районом і  містом. Нехай у ньому приймуть участь найбільш обдаровані юні майстри гри з шахів. Я завжди стою на тому, що треба завжди популяризувати свою Олександрію. Чи то в спортивних досягненнях, чи в культурних, чи в економічних та соціальних досягненнях. Олександрійці – патріоти свого міста, тому наше завдання, щоб цей патріотизм  постійно зростав нашими спільними зусиллями в досягненні бажаних результатів, що проносять місту, його мешканцям честь і  повагу.     

І.Мельник             

Просмотров: 994 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]