Поздравляем Вас Гость
Среда
01.05.2024
21:33
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Ноябрь » 18 » Підкорений «Титан»
00:13
Підкорений «Титан»

У 19- му турі 17 листопада команда президента С.Кузьменка,  – ПФК «Олександрія»,  в домашньому протистоянні з армянським «Титаном» здобула перемогу над гостями з рахунком 2:0. Два відмінні голи засвідчили, що клас олександрійців явно вище класу гри суперника.   

І хоча перший тайм особливими моментами не запам`ятався не вдалося забити швидкий, на перших хвилинах матчу  гол, - фірмова заготовка  Шарана  цього разу не спрацювала.., але лише в першому таймі.  Здається, що не так легко  було підібрати «ключик», щоб «відкрити» шлях до воріт суперника. Гра була цікавою, але без гострих моментів.

До того ж першими могли забити  таки гості, коли під кінець першого тайму помиляється Вася Грицук, але А.Муховиков (у минулому гравець ПФК «Олександрія», - авт.), якому  посміхнулася доля стати  автором голу, – протягнув час, хоча виходив віч-на віч з Леванідовим, але в останню мить Зейналову вдалося відвести загрозу від своїх воріт – вибити м`яч  з-під ніг Антона.

 Швидкий гол – на 40-й секунді  початку другого тайму вдалося провести тому ж Зейналову, коли він отримав пас від Пічкура.  Знаходячись на точці пенальті – гравець отримує зрячий, класний пас і тільки залишалося влучно пробити – 1:0. Наші попереду!  У цю мить наш гравець залишився наодинці – поряд не було захисників гостей….  

По ходу матчу  було помітно, що захист  гостей грає дуже широко – по флангах, чим оголяють центр, через  який  і діють олександрійці. Не встигали закривати центр. Це явна помилка тренера  «Титану», адже так самостійно залишати наодинці голкіпера, захисники не могли.  З таким підходом у захисті явно було видно, що гол не за горами.

Так і трапилось на 58-й хвилині,  після виконання стандартного штрафного, Сухоцький в обвід стінки  влучив в дев`ятку – 2:0.  Робота зроблена. Можна було ще забивати, але і цього рахунку достатньо. А міг відзначитися Локтіонов, коли на останніх хвилинах матчу пробивав головою.

Перемога – третє місце.  Попереду «Геліос» - досить  таки незручний  суперник, який вміє відбирати очки тоді, коли цього ніхто не очікує.  Щоб піти на зимовий відпочинок у доброму настрої,  - треба тільки перемагати. Побажаємо перемоги нашим!  

Спецкор.        

Просмотров: 453 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]