Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
04:58
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Август » 17 » Перші кроки по очистці русла Березівки виконуються
15:22
Перші кроки по очистці русла Березівки виконуються

  Ще на початку липня заступник голови КОДА та депутат Олександрійської міської ради VII скликання А.О.Коломійцев доповів, що з серпня місяця поточного року розпочнуться роботи по очистці  русла  річки Березівки від КСК «Ніка» в напрямку до колишнього кафе «Корал».  На ці потреби в губернії з фонду екології виділено 1,5 млн. грн.  

 -На ці кошти буде очищено майже кілометр русла. Спершу екскаватор розчистить та розширить береги річки на даному відрізку русла Березівки. Глибина русла після роботи драглайна  стане не менше 2, 5 м глибиною. Роботи  вже розпочато. Другою цьогорічною чергою буде також очищення річки Інгулець в районі  міського парку відпочинку ім.Т.Г.Шевченка, де знаходиться міський пляж. Роботи ведуть спеціалісти міжрайонного управління водного господарства м.Олександрія.
Так, справді на момент зйомки  працював екскаватор, який за лічені дні виконав певний об’єм робіт по  розчищенню русла Березівки. З попереднього огляду  стає зрозумілим, що русло буде на кілька метрів з обох сторін  розширено, а це  більше місця для риболовлі та відпочинку олександрійців (можливо купання, - авт.).     

І.Мельник   

Просмотров: 1173 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]