Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
06:04
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 14 » Перша перемога на зборах
11:47
Перша перемога на зборах

ФК "Олександрія" - ФК "ДАК 1904" - 1:0 (0:0)

ФК "Олександрія": 1-й тайм: Новак, Басов, Путраш, Чеботаєв,  Імереков, Мягков, Запорожан, Таргамадзе, Леонов, Пономар, Куліш.

2-й тайм: Новак, Басов, Шендрік, Путраш (Гуськов, 60), Запорожан, Козак,  Леонов (Мягков 77), Старенький,  Банада, Есеола, Пономар (Єлсуков,89) 

Гол: А.Запорожан  - 72 (пенальті).

  Як повідомляє офіційний сайт  ФК "Олександрія":

- Сама гра за своїм характером не дуже нагадувала товариську. Обидві команди були налаштовані на перемогу, боролись  на кожному клаптику поля. Безкомпромісна боротьба іноді доходила  до сутичок.  Але футбол - це робота з м'ячем, і нашим футболістам це вдавалось краще.  Вже на першій хвилині олександрійці повинні були відкрити рахунок, але не поталанило. Згодом, словаків врятувала поперечка. Єдиний гол був забитий в середині другого тайму. А.Есеола вміло поставив корпус захиснику і пробивав по воротах, але його збив з ніг захисник "ДАКа" і білоруський арбітр назначив пенальті, який чітко реалізував А.Запорожан".

1:0 мінімальна, але довгоочікувана перемога "Олександрії". Наступним суперником нашої команди буде "Атирау" (Казахстан). Матч заплановано на 16 лютого.

Своїми враженнями від матчу поділився головний тренер В.Шаран: 
- Гра видалась дуже бойовою, ми на це очікували. Головне, що перемогли. Хлопці вже самі розуміють, що треба перемагати. Сьогодні команда продемонструвала зовсім інші швидкості, адже ми дали перепочинок, і це дало свій результат. Моменти були як у нас, так і в наших суперників, але нам вдалось забити гол і зберегти свої ворота "сухими". 
- Єдиний гол був забитий з пенальті, який заробив А.Есеола. 
- Хочу сказати, що Есеола з кожним днем додає на тренуваннях і в матчах. Він бореться, старається, прагне забити. От і сьогодні він показав гру хорошого рівня і заробив пенальті. Хочеться, щоб і надалі гравець прогресував. Все залежить від нього самого. 
- Два матчі було зіграно із словацькими клубами... 
- Ті команди, з якими нам довелось грати - команди високого рівня. Вони знаходяться у вищій частині турнірної таблиці. Своїм стилем гри вони нагадують деяких команд УПЛ. Тому грати з такими колективами - це хороший досвід. 
- До кінця зборів залишилось три матчі, але Ви продовжуєте проводити зустрічі двома складами. Як щодо награвання складу? 
- Сьогодні деякі гравці відіграли 90 хвилин. Ті, які зіграли один тайм, чи якусь частину ігрового часу, мають всі шанси потрапити до основи. Але зараз у нас є кілька проблем на окремих позиціях. До того, за сімейними обставинами, збори залишить С.Микицей.  

Просмотров: 1161 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]