Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
01:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Ноябрь » 21 » Переможці «Зіркового мікрофону» - від Партії регіонів
14:56
Переможці «Зіркового мікрофону» - від Партії регіонів

    Послідовність, виваженість, досконалість, важливість – ці  слова в повній мірі відповідають нинішній соціально-економічній політиці України. Партія влади постійно рухається в напрямку покращення  соціального та культурного добробуту людей. Велику роль відіграє моральна сторона життя. А якщо мова йде про підростаюче покоління – наше завтра, тим паче.

 В Олександрійському районі, де влада належить Партії регіонів, ведеться цілеспрямована робота по реалізації соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича. Тиждень дитячої творчості  та обдарованості має широку палітру  культурно-мистецьких заходів, які проходять в усіх школах та позашкільних навчальних закладах  району: вікторини, конкурси,  лекції, тематичні виставки, майстер-класи, концерти, фестивалі… Ось неповний перелік проведених заходів, які постійно крокують в ногу з навчанням нашого підростаючого покоління.

 20 листопада відділ культури і туризму райдержадміністрації організував фестиваль-конкурс української естрадної пісні «Зірковий мікрофон», щоб вкотре визначити найбільш обдарованих та талановитих вокалістів.

Перед початком фестивалю виступила заступник голови РДА, член Партії регіонів, куратор культури, О.Анісімова-Шило, яка наголосила, що Президент України В.Ф.Янукович визначив 2013-й рік роком дитячої творчості, що справді має широке втілення на Олександрійщині:

-           У нашому районі вся шкільна молодь охоплена позашкільною освітою, чи це при школах діють гуртки, чи при сільських Будинках культури. У нашого підростаючого покоління є можливість себе проявити в кращих своїх якостях і здібностях. Сьогодні ми будемо визначати  кращих з кращих вокалістів району. Приємно, що кожного року  кількість учасників пропорційно зростає. Бажаю доброго настрою і перемог.      

На суд заповненої глядачами зали районного Будинку культури було запропоновано  понад 30 виконавців різної вікової групи піснярів. Конкурс складався з 3-х відділів: діти-виконавці віком до 15 років; кому – за 15, і старші – 20 років. 

Без перебільшення можна відзначити, щоб подібні заходи в районі приносять велику масу задоволень і радості всім, хто задіяний у фестивалі. Юні артисти – дівчатка виконували серйозні українські пісні, зачаровуючи присутніх своєю мелодійністю,  вокальними  даними. Наймолодшій учасниці Міладі Ілікі  лише 7 років, але вона  змогла своїм голосом завоювати симпатії глядачів та журі, які в результаті підведення підсумків нагородили найменшу учасницю змагань званням дипломанта III  ступеня районного конкурсу - фестивалю естрадної пісні «Зіркий мікрофон».  Диплом  II  ступеня отримала солістка районного Будинку культури 15-річна Аліна Сорокун.  Диплом I ступеня  було вручено  Софії Рубан  з с.Попельнасте, переможниці ряду престижних конкурсів  «Пісня чистого поля»,  «Зірковий мікрофон - 2012», «Серпневий зорепад -2013», «Червона  рута» - 2012 ( м. Кіровоград) та міжнародного конкурсу  в Болгарії. Зачарували своїм виступом дві сестрички Лера і Настя Гугленки. Дитяча весела  пісня,  дует одного дзвінкого голосу; костюми; пластика; підтанцівки примусили зал затамувати подих, а по завершенні виконання пісні, нагородити юних артистів щирими оплесками та заохочувальним призом.

У віковій категорії старше 15 років Диплом I ступеня дістався солістці з Ялинівського Будинку культури Ірині Пирожніковій за викання пісні «Мама», яка отримала подарунок від групи компаній  ТОВ «УкрАгроКом» та теплі слова від генерального директора, депутата облради А.І.Кузьменка.      Анна Булат, представниця Олександрійського вищого  училища культури завоювала друге місце;  дует у складі  Міри Фрізера  та Міки виконали авторську пісню  – треті дипломанти. Вони отримали заохочувальний приз  від ПФК «Олександрія», що виступив у ролі партнера фестивалю. Спорт і пісня – це соціальні проекти, які постійно утримуються за рахунок доброчинності меценатів.     

У віковій категорії старше 20 років третім дипломантом стала  Неля Кузьмич з Добронадіївського Будинку культури. Диплом II  ступеня дістався  Ігору Тимченку з Червоної Кам`янки, який виконання  своєї пісні підсилив кінофільмом власного виробництва. Диплом I  ступеня  районного конкурсу-фестивалю «Зірковий мікрофон» дістався дуету з Войнівського сільського  Будинку культури  Лілії Тарасенко (директор БК, - авт.) та Тетяни Саленко.  Диплом переможця та  подарунок переможцям  було вручено від представника районної організації Партії регіонів А.Вороніної, яка наголосила, що Партія регіонів завжди підтримувала і підтримує художню самодіяльність в районі, яка народжує юні таланти, які потім прославляють наш район, область, країну на міжнародному рівні. Це яскраво сьогодні продемонструвала міжнародний лауреат з Попельнастого Софія Рубан. Народний депутат України, член парламентської  фракції Партії регіонів  С.А.Кузьменко минулого року виступив ініціатором поїздки юної співачки до Болгарії, де вона стала переможницею від України. Політика держави, керована партією влади, спрямована на розвиток творчих здібностей усіх категорій населення.  Живе і зростає  культура на селі – буде  гарне майбутнє в країни.

Іван  Мельник, спеціально для сайту ПР та газети «Площа Свободи».          

Просмотров: 672 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]