Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
21:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Апрель » 5 » Перемога – результат бажання
23:12
Перемога – результат бажання

05.04.14, 17.00, КСК "Ніка", 700 глядачів, +8С, оцінка поля- 4.

ПФК «УкрАгроКом»( Головківка)- «Зірка» (Кіровоград) – 1:0 (0:0)

«УкрАгроКом»: Науменко, Ломко, Любчак, Мамонов, Покосенко,  Горбаненко (Соломка, 46), Степанюк, Койдан,  Скарлош (Боровський, 83), Пономар (Фальковський, 76),  Шестаков (Лозовий,  71).

Головний тренер: Юрій Гура.

«Зірка»: Козаченко, Мостовий, Чередніченко, Степанов, Фатєєв, Г.Баранець, Г.Баранець (Загальський, 80),  Рожок,  Кочура,  Чичиков (Галенко,  67), Данішевський (Осадчий, 72).

Головний тренер: Микола Федоренко.

Попередження: Пономар, 17, - Мостовой, 40, Б. Баранець, 90+3.

Гол: Пономар, 46, на 60-й хвилині не реалізував пенальті.

Суддя: А.Кутаков( Вінниця).

Асистенти: В.Луцький(Івано-Франківська обл.), О.Жуков (Харків).

4-й резервний арбітр: В.Копієвський (Кіровоград).

Делегат ФФУ: Ю.Петров (Запоріжжя).

Вкотре, вдруге аграрії святкують  перемогу над кіровоградською «Зіркою»  в нинішньому чемпіонаті. У першому колі  впевнена перемога в гостях з рахунком 2:0. І ось, домашня  зустріч з командою, яка в міжсезонні  провела велику роботу на трансферному ринку, придбавши ряд класних гравців.

Гра розпочалася з  позиційних атак господарів поля – украгрокомівців, яким все частіше вдавалося доходити до лінії штрафної гостей. Однак прицільного удару по воротах Козаченка не виходило. Активно діяв на своєму фланзі новобранець команди Шестаков (№ 90). Невисокого росту,  але швидкий, реактивний – він відтягував на себе відразу двох захисників. Він вже на 11-й хв., якби дотягнувся до шкіряного, міг би завдати удару в площину воріт.  Через  кілька хвилин суперник відповів швидкою контратакою, але і в  гостей не вистачило майстерності влучно пробити.  Найбільш гострий момент виник на 34-й хв., коли Шестаков зробив простріл,  а захисник скидав на голкіпера головою, але той помилився на виході. Пономар був першим на підборі,  мав чудову нагоду відкрити рахунок, але замешкався, чим втратив гольовий шанс.

Здається, це були всі моменти, котрі залишилися в пам`яті глядачів. Їх було небагато, але бажання грати було більше в господарів.

У перерві в роздягальнях відбулися настанови гравцям обох тренерів. Зрозуміло, що їх установки по першому таймі не були виконані.  І вже на 46-й хв. один із кращих бомбардирів аграріїв Пономар забиває гол у ворота гостей. Такого на лавах кіровоградців ніхто не очікував. Приголомшені.  Гості вже через  15 хв. фолять і Кутаков призначає пенальті у ворота кіровоградців. Виконати штрафний удар береться Пономар. Треба було бити не на силу, а на розум. Гарматний постріл прийшовся вище  воріт. Карт-бланш залишається для суперника. Вони в кількох атаках таки доходять до воріт Науменка, той нервує, але захисники допомагають  ліквідувати небезпеку.  М.Федоренко робить кілька замін. Найбільше запам’ятався Осадчий, який перегравав захист господарів, але завершального удару так і не здійснив жодного разу, а в одному з моментів міг таки зрівняти рахунок, коли дійшов до меж карного майданчика Науменка, а далі не зміг правильно розпорядитися м`ячем.  Захист у особі Ломка, Мамонова, Любчака та Покосенка діяв розторопно, виважено, без паніки.   Команда зіграла другий тайм на бажаний для неї результат.  

Гравці « УкАгроКому» на противагу супернику діяли більш впевнено, довівши мінімальний рахунок до перемоги.  Чесно кажучи,  господарі виглядали більш організованими. Більше було динаміки, швидше рухались по полю, командна гра цього разу не підвела аграріїв.  

На після матчевій прес-конференції головний тренер ПФК «УкрАгроКом» Юрій Гура сказав:

-Перемога є перемога. Заробили три залікові очки, хоча в мене є претензії по ходу матчу – якість була не та. Результат бажаний.  Нам було  морально важко налаштуватися на Кіровограда, бо переди цим було дербі з «Олександрією», і тут чергове.  Та, в нас було більше бажання  виграти.  Це бажання бере свій початок з  юного футболу. Найменші вихованці «Аметисту» прагнуть  і перемагають кіровоградських однолітків.

Відносно пенальті, то тренер  наголосив, що Пономар є штатним пенальті стом, але після такого  виконання, краще б  не призначали. Нехай  з гри забиває. Також Ю.Гура  відзначив, що в команді повинні грати всі 23 футболісти, які заявлені за команду. Тому і заміни пішли на користь господарям – підсилили атакуючу лінію аграріїв.

М.Федоренко, головний тренер «Зірки»:

- Коли у команди немає гри, але вона виграє, ми добре розуміємо, що головне виграш. Так було у нас в у першому колі, коли грали на морально-вольових якостях, здобуваючи очки. І зараз граємо, а  результату немає. В двох матчах – одне очко. У першому таймі гра далася краще,  але не було кінцівки, а треба  було вирішувати долю матчу в першому таймі.  У другому таймі дуже швидко пропустили гол. Господарі досить організовано і мужньо оборонялись.  Якби Осадчий  скористався  гольовим моментом… Другий тайм провалили. У роздягальні вказав на недоліки. Будемо шукати варіанти підсилення  атакуючої лінії.

Команда повернула свою 8- му сходинку  в турнірній таблиці чемпіонату.

Інші матчі завершилися так:  «Нива»  - «Сталь» - 2:0;   «Олімпік» -«Десна» - 1:0; ПФК «Суми» - «Буковина» - 3:1; « Титан»- «Нафтовик-Укрнафта» - 0:2;  «Полтава» - ПФК «Олександрія»- 1:0; «Геліос» - МФК «Миколаїв» -2:1; «Авангард» -«Динамо-2»- 0:1.

Іван Мельник            

 

 

Просмотров: 447 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]