Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
04:40
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Апрель » 4 » П.Порошенко проти підняття тарифу на газ
12:01
П.Порошенко проти підняття тарифу на газ

Президент України Петро Порошенко висловив тверду думку стосовно підняття тарифів на газ, що викликало великий резонанс серед українського  народу. Народ  вбачає в діях НКРЕКП злочинні дії   проти бідного  населення країни, що в свою чергу збагатить олігархів, які "сидять" на газовій трубі. А як бути тим людям, які  свого часу за власні кошти закуповували труби, оплачували їх монтаж (шляхом створення газових кооперативів). Це їх недоторкана власність. І чому ті, хто немає газового лічильника повинні більше платити? У цьому з народом згодний і глава держави.

- Без діалогу з людьми такі рішення не приймаються, - прокоментував рішення про запровадження абонплати на газ Президент Петро Порошенко.  - Дія зазначеної постанови має бути призупинена! Звертаюся до Уряду та НКРЕКП знайти узгоджене рішення, яке б передбачало непідвищення тарифів та розповсюдження субсидій на всі види платежів для всіх, хто цього потребує, - зазначив Глава держави.

Питання про призупинення постанови буде розглянутий на засіданні комісії 10 квітня.
Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, зупиняє дію рішення про введення абонентської плати на утримання газорозподільних мереж. Про це повідомляє прес-служба НКРЕКПу у вівторок, 4 квітня.
Борг за комуналку досяг майже мільярда доларів
 - Рішення регулятора щодо запровадження тарифів на транспортування і розподіл природного газу буде припинено з метою забезпечення непідвищення загального рахунку для населення", – сказано в повідомленні голови НКРЕКПу
Д.Вовка. 

У комісії додали, що, враховуючи соціальну значимість цього питання, НКРЕКПу проведе додаткові консультації з Кабміном.
Також комісія ініціює додатковий період для адаптації споживачів з найменшими типорозмірами і "перенесе введення окремої плати для цієї категорії споживачів до прийняття рішення щодо зниження тарифів на теплову енергію".
Питання про призупинення постанови буде розглянутий на засіданні комісії 10 квітня.
Нагадаємо, з 1 квітня в Україні ввели абонплату за підключення до системи газопостачання, яка буде окремою від фактичної ціни за газ, а квитанції будуть сплачуватися щомісяця на підставі лічильника.

Просмотров: 1081 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]