Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
00:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Август » 21 » П`яте місце "ОЛЕКСАНДРІЇ"
22:02
П`яте місце "ОЛЕКСАНДРІЇ"

«Олександрія» зНову серед шістки сильніших. Після  мінімальної поразки від «Зорі» (1:0) в домашньому  протистоянні та перемоги над « Олімпіком»  на виїзді – 0:2,  «Олександрія», набравши 6 залікових очка,  знову повернулася в шістку сильніших. Здається, що повторюється  минулорічний сценарій набрання очок. Так, дуже складно даються  вони кожній із команд ПЛ. Для олександрійців вдвічі важче, бо вони  вперше пройшли екзамен від «Хайдука» Це звісно, що відібрало багато фізичної та психологічної енергії, але в той же час  команда  набула певного досвіду, нехай і гіркого від поразок, але побачила, що таке європейський футбол, до якого треба рухатися.

Провал з «Зорею»  відбувся більше всього від того,  що фортуна того дня не дала можливостей бодай очко заробити через помилку А.Запорожана при виконанні пенальті. На думку  глядачів краще було якби пенальті виконав той же С.Старенький, який щойно вийшов на поле, в якого фізика і психологія були в потрібних  кондиціях.

Вчорашній матч у Сумах проти донецького «Олімпіка» довів, що сумно того дня було команді Р.Санжари. В.Шаран того дня був задоволений грою своєї  команди. І А.Запорожан прекрасно  виконав пенальті, довівши, що  він є лідером  «Олександрії», що його точність у виконанні стандартних  не затупилася.

І А.Чорній, який вдруге з початку чемпіонату  ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ,  з`явився у поєдинку, також показав свої кращі бомбардирські якості, коли вчасно треба бути в тому місці, де буде результат. Його гол – це надбання командної гри «Олександрії».  Це повернення Артема до основи команди.  Гра засвідчила, що командний дух, цілеспрямованість,  активність, позиційність, динамічність і  завершення атак були за олександрійцями, які протягом всієї гри домінували на полі суперника.  Здається, що психологічна неврівноваженість  минула команду.

Усі без винятку поєдинки 5- го туру були цікавими.  «Динамо»  дуже важко далися переможні очки над «Волинню».  А могла бути і нічия.  «Волинь»  перша повела в рахунку. На 40-й хв. Петров  відкрив рахунок, але в другому таймі на 53-й хв. Морозюк,  а на 63-й Гармаш принесли перемогу киянам. 

«Шахтар» дуже легко розібрався з «Дніпром». По 2 м`ячі було забито в обох таймах. Ордець  відзначився швидким голом на 13-й хв.,  на 15-й - Дентіньо , а  в другому  Марлос – 72 хв. та Феррейра – 89 хв. Дуже рідко таке буває, але за весь матч суддя показав лише одне попередження. Його отримав  від М. Балакіна на 87-й хв. Степаненко, який вийшов на заміну на 80-й хв.  Смирна гра.   

«Зірка», яка в наступному турі приїде до «Олександрії»  з мінімальним рахунком програла  одеському «Чорноморцю». На 39-й хв. Хочолава зі штрафного  відкрив рахунок, а  на 41-й хв. Кучеренко не зміг обіграти  Боровика, коли  пробивав пенальті.  Для кропивчан  старт в елітному дивізіоні  «Зірки» напрочуд невдалий більше з дитячих помилок  гравців: то сам собі забив, то пенальті не реалізував… Та аргентинський тренер у свої 29 років Друді вірить  у команду, вірить у президента, вірить, що команда закріпиться в ПЛ.

«Ворскла» не змогла здолати вдома «Сталь»  з Кам`янського.

 «Зоря» «вдома» переграла  «Карпати» - 2:1.  Спочатку  Гордієнко на  20-й хв.  вивів  луганчан вперед. У другому таймі  на 87-й хв. Караваєв довів рахунок до 2:0,   але через 2 хвилини   Лобай скоротив рахунок у матчі до  2:1.

Всього у 5- му турі забито 13 м`ячів: 8 – вдома і 5 – на виїзді ( 2 матчі завершилися перемогою гостей).  

«Олександрія» посіла 5- ту сходинку в турнірній таблиці маючи в активі  6 очок. Таку ж кількість очок мають  і «Ворскла» - 4- те місце та «Чорноморець» - шоста позиція.  

 28 серпня «Олександрія» приймає в матчі- дербі земляків -  «Зірку» з Кропивницького. Це буде дуже відповідальний матч. Адже наш суперник найгірше стартував у чемпіонаті, та й остання гра з «Чорноморцем»  показала, що гри на результат у нашого сусіда ще не  помітно.

 І.Мельник                 

Просмотров: 1416 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]