Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
02:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Сентябрь » 22 » Ось вам і село!
20:15
Ось вам і село!

З великим очікуванням чекали  вболівальники початок трансляції матчу "Авангард" (Краматорськ) - ПФК "УкрАгроКом" (Головківка), який відбувся 22-го вересня, завершуючи матчі 11-го туру першості в першій лізі.  Господарі в разі перемоги – гарантували  собі 4-е місце в турнірній таблиці, а гості – 10-е, що стало б для них підйомом.   
 Вже з перших хвилин матчу стало ясно, що гості приїхали за очками.  Не дивлячись на відсутність на полі одного з кращих гравців - Фальковського, його змінив в атакуючій лінії Пономар, якому допомагали  Горбаненко та Лозовий. Гострі моменти виникали  почергово. Спочатку  господарі в середині першого тайму мали забивати, а на 42-й хв. реальний шанс втратив Горбаненко, коли пробив мимо цілі – воріт.

 Та вже  в другому таймі майже повністю  ініціативу перехопили гості. Їх контратаки були більш небезпечні, ніж контрвипади господарів. На 54-й хв., захопившись атакою, господарі помилилися в  передачі пасу. Гості скористались цією помилкою. Після кількох пасів м’яч потрапив у ноги Пономаря, який з 9-ти метрів влучно пробив у дальній кут від голкіпера краматорців Жданкова.   Вже за хвилину  украгрокомівці повинні були збільшувати рахунок, коли Бровкін  віддав гольову передачу тому ж Пономарю, але цього разу останній не зміг подвоїти рахунок у матчі.

 У подальшому господарі дещо перелаштували свою гру, але це могло лише привести до крупної поразки. Двічі міг знову відзначитись Пономар, який цього дня був кращим у команді аграріїв з Головківки. І той же Горбаненко і Радевич  могли збільшити рахунок. У краматорців міг відзначитися Свиридов та Маленко.  І кінцівка матчу залишилась за нашими земляками.0

Перемога котра дозволила підопічним Ю.Гури піднятись на 10-ту сходинку турнірної таблиці першості. 

   Ось вам і село, як кажуть, більш імениті представники першолігівської першості. Село приїхало і виграло у  команди, яка представляє місто з 165-ти тисячним населенням. До відома істориків: відомий актор Леонід Биков та наймолодший чемпіон світу з шахів Р.Пономарьов – вихідці з Краматорська.

Вітаємо президента клубу С.А.Кузьменка з перемогою! Вітаємо гравців, усіх хто переймається  футболом такого рівня.  Не зупинятись на досягнутому!

Наступний матч  12-го туру «УкрАгроКом» зіграє вдома  30-го вересня  з армянським  «Титаном».  У разі перемоги аграріям гарантовано 9-е місце в турнірній таблиці, як мінімум.

  А до цього часу 25-го вересня в 1/16 Кубку України «УкрАгроКом»  на виїзді поміряється силами з тернопільською «Нивою». Чекаємо позитивного результату. Тримаємо кулаки за своїх!    

Іван Мельник             

Просмотров: 542 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]