Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
16:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Январь » 17 » Олександрійщина підтримала бюджет-2014
18:38
Олександрійщина підтримала бюджет-2014

 

Ситуація з неприйняттям бюджету могла затягнутися,  маючи в результаті  занепад  економічно-соціально розвитку України. Миритися з цим ні Президент, ні Уряд, ні парламентська більшість депутатів від Партії регіонів не мали  жодного морального права, бо за їх спинами  знаходиться 46 мільйонів людей країни. Навіть, ті, хто сьогодні залишився на майдані, у розмовах вважають, що політика політикою,  опозиційність,  протистояння, не повинні заважати нормальному життю людей. 

Кращі ідейні представники Партії регіонів , як і десятки тисяч інших людей з різних регіонів України, котрі в ці дні приїхали підтримати курс керівництва держави на розвиток,  а не на руйнацію, стали свідками: хто справді за народ, а кому потрібен дешевий політичний авторитет.  Вступаючи  перед  активістами ПР,  народні депутати були впевнені в тому, що бюджет буде прийнято. Ніхто не відмовиться від підвищення пенсій, зарплатні, соціальних виплат…

І не дивлячись на протистояння: блокування трибуни, зачинення голови ВРУ В.Рибака у

своєму кабінеті… депутатам вдалося поставити на голосування та проголосувати за бюджет -2014.   За те,  щоб  вчитель, медичний працівник, студент пенсіонер, робітних  завтра отримав підвищення своїх соціальних виплат.  

Після голосування - 249 депутатів підтвердили свій вибір за розвиток країни, поліпшення життя людини праці, пенсіонера, студента, працівника бюджетної сфери, до членів ПР вийшов її лідер  - голова Партії  регіонів Микола Азаров:

-          - Спасибі вам за те, що ви приїхали і підтримали наших депутатів. У важкій обстановці вони витримали колосальний тиск, погрози і проголосували за бюджет. З вашою підтримкою вони його сьогодні прийняли. Неприйняття бюджету - це невизначеність і відсутність в Уряду можливостей вирішувати завдання для розвитку країни, соціального забезпечення. Тому вони (опозиціонери) домагалися того, щоб бюджет не був прийнятий. Вони робили все, щоб нам було важко. І коли нам було важко, вони аплодували цим труднощам

Іван Мельник



Іва

Просмотров: 428 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]