Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
18:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 12 » «Олександрія» - «Сталь» (Алчевськ) – протистояння лідерів першої ліги останніх років
22:52
«Олександрія» - «Сталь» (Алчевськ) – протистояння лідерів першої ліги останніх років

У суботу, 13 вересня о 18. 00 на КСК «Ніка»  відбудеться матч 8-го туру. Нашими гостем буде алчевська "Сталь". Команда, яка  і сьогодні вважається  фаворитом першої ліги. Проти нашої команди може не зіграти А.Хромих (наш земляк, - авт.) та В.Єрмаков, які вже встигли отримати по 3 «гірчичники».

Всього суперники  зіграли між собою 30 матчів: 13 перемог, 5 - нічиїх та 12 поразок на рахунку «Сталі». Різниця м’ячів:  21:17. На полі алчевців: 9 перемог, 2 нічиїх. 4 поразки.  В Олександрії алчевці з 15-матчів здобули 4 перемоги,  тричі зіграли внічию та у 8-ми поєдинках програли. В останніх 4- х поразках «Сталь» забила 3 м`ячі, та 11 – пропустила.
 С. Старенький в минулому сезоні відвантажив у ворота алчевців 3 м`ячі.

Судити матч буде О. Пенюшин (Одеса). Для 29-літнього рефері це всього 5-й матч  в першій лізі.

В інтерв’ю прес-службі клубу В.Плотников наголосив  про те, що команда фізично не тягне на гру проти такого суперника, як «Олександрія». Футболісти самостійно готуються до ігор;  8 гравців залишили команду;  травмований Колінс, Батюшин. Не всі готуються – хіба що крос пробігають. Команда, навіть, немає можливостей переглянути  відео матчі за участю «Олександрії».  А ще вчора (минулого сезону), як і раніше – це були лідери Чемпіонатів серед команд першої ліги.

Також В.Плотников висловив тверде переконання, що маючи два рівноцінні склади «Олександрія»  обов’язково вийде до ПЛ. Для того, щоб відродити гру - треба кілька тижнів тренувань. У цей складний час тренер радий від того, що керівництво зберігає клуб.

Побачимо Локтіонова, Хромих, Назаренка, Гордю – екс-гравців «Олександрії» та Скарлоша – екс-футболіста «УкрАгроКому».

Чекаємо олександрійців на безперечно цікавий матч. Не зупинятись на досягнутому! Тільки вперед – до нових перемог!Усі на родинне футбольне свято!

Іван Мельник     

Просмотров: 421 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]