Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
13:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 2 » "Олександрія" розгромила "Дніпро"
11:53
"Олександрія" розгромила "Дніпро"

Звершилося! «Олександрія» у виїзному матчі 10-го туру ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ «відплатила»  сповна «Дніпру» за попередній матч минулого Чемпіонату, коли у воротах стояв нападник нашої команди Пономар, і гості, буквально, «розстріляли» - забили чотири «сухих» м’яча у ворота городян.  Черга відігратися прийшла,  і олександрійці змогли довести, що сьогодні вони сильніші і майстерніші, не дивлячись на досвідчених Назаренка ( нашого земляка з Кропивницького, - авт.), Ротаня, Чеберячка, Політила, бразильського легіонера Андерсона (Піку)  та румунського Влада.

   За 17 хвилин першого тайму доля матчу була вирішена, бо олександрійці з перших хвилин нав’язали господарям роль глухої оборони.  Як і годиться, перший гол забив форвард «Олександрії» Пономар. Після атаки городян, коли м’яч від ноги Чеберячка  влучив у стійку воріт Баштаненка першим на добиванні був наш нападник, який і відкрив рахунок.  Другий швидкий гол записав на свій рахунок новачок команди орендований у "Динамо" Яремчук, від якого вболівальники зачекалися голів. Асистентом став Полярус, який навісив м`яч прямо на голову Яремчку, а той відправив його в дальній верхній кут воріт суперника - 0:2 – наші  попереду.

Третій гол-красень довелося чекати до 37 хв., коли своє слово майстра забивати «сказав» Микицей, і знову гольову передачу виконав Полярус після подачі з кутового захисник олександрійців у високому стрибку пробив під поперечину воріт «Дніпра» - 0:3.

Гра зроблена. Гарний  відпочинок перед початком другого тайму, на противагу господарям – пригнічені таким ходом подій.

 Чекати четвертий гол довелося до 61 хв., коли знову Яремчук  відзначився забитим м`ячем -  зробив дубль. А вдалося це йому після  проходу Цуріковим лівим  флангом та влучним пасом в ноги нашому нападнику, який з дальньої відстані пробиває низом у правий нижній кут воріт Баштаненка – 0:4.

В. о. гол. тр. Д.Михайленко виводить на поле улюбленця дніпровської  публіки Піку в надії, що він зможе переламати гру на  користь господарів. Якби Ротань не поспішив з  ударом,  а дав це зробити Піку, який боляче – гримасою розчарування переніс «молочний»  удар капітана, то можливо, що рахунок  міг бути іншим.  І все  ж  на 85-й хв. Кочергіну вдалося  сквитати один м’яч – для престижу.  Румунський легіонер Влад, атакуючи зліва, вдало прострелив у карний майданчик воріт Леванідова, а на добиванні вправнішим був гравець «Дніпра» - 1:4 – поразка господарів.

 Це вже 5- та перемога нашої команди в 10 матчах при одній нічиїй (з «Волинню») та при 4-х поразках (від «Динамо», «Шахтаря»,  «Зорі» та «Чорноморця», - авт.). В активі «Олександрії» 16 очок і  п’яте місце в турнірній таблиці. Попереду ще 12 турів чемпіонату, що і вирішать долю першої шістки, що буде боротися за нагороди та участь в Євролізі, та другої - команди якої будуть боротися за виживання в ПЛ.

І.Мельник

Просмотров: 1261 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]