Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
14:27
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 23 » «Олександрія» не дала «Динамо» вивезти 3 очка
22:24
«Олександрія» не дала «Динамо» вивезти 3 очка

Очевидно, що  цей матч став для «Динамо» чорним шлейфом, смугою невдач, що продовжується слідкувати за киянами, після нічиєї з «Чорноморцем», програшу – «Бенфіці» та  нічиєї з «Олександрією» стала примарною мрією  киян у гонці за золоті нагороди ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ. Бо вже зараз вони відстають від «Шахтаря» на 8 очок, бо «Зірка» не змогла зупинити гірників, хоча гра «Зірки» в  Кропивницькому сподобалась усім, хто спостерігав цей матч, і це при рахунку - 0:3. До всього того ж  «Зоря» переграла «Олімпік»,  відтіснивши киян на третє місце турнірної таблиці.

Матч розпочався з масованих атак киян, які домінували по всіх зонах поля. Вони грали першим номером, олександрійці надійно оборонялися. Були гострі моменти в наших гостей, бо Ярмоленко, який цього дня святкував день народження, намагався зробити собі гарний подарунок. Його фінти, простріли, набігання в штрафну зону не принесли йому успіху. В одному з моментів він був близьким, щоб відкрити рахунок, та надійно зіграв на виході Леванідов.  Активно діяв своїм флангом Гонсалес, коли постійно тримав в напрузі Микицея та Шендріка, яким допомагали Грицук та  Козак.  Кілька гострих контр випадів таки  вдалося здійснити і «Олександрії», але першим на м`ячі був голкіпер киян Рудько. Надійний захист олександрійців не дав «Динамо»  відкрити рахунок у першому таймі.

 Перепочинок був потрібний обом тренерам. В.Шарану, щоб внести  певні корективи щодо надійності в захисті, а С.Реброву – націлити своїх гравців на відкриття рахунку.

Здається, що кияни почули свого  тренера, бо вже на  52-й хв. в простій ситуації схибив Гітченко, промахнувшись з відбиттям м’яча, чим вдало скористався невгамовний у складі «Динамо» Гонсалес, якому легко було обіграти Леванідова.  Після голу суперник не збавив темпів, продовжуючи  тиснути на наші  ворота. Олександрійці ж відповідали контратаками, які почали набувати все більшого  розмаху з появою на полі досвідченого  Старенького, якому вдавалося проходити до воріт  суперника, створюючи напругу біля воріт Рудька. Коли хочеш грати, боротися до кінця, незважаючи на пропущений гол і  атаки суперника, тоді приходить результат. І він настає. На 79-й хв. в черговій контратаці наших гравців помиляється досвідчений Віда та Рудько на виході проти нашого нападника Пономаря, який поборовся до кінця і таки дотиснув м’яч в у пусті ворота  киян – 1:1. Такого гості не очікували. Після цього гра перейшла в домінуючий темп гри господарів, які кілька разів таки спробували вирвати перемогу, але доля поділила порівну сьогодні очки. Бойова нічия з чемпіоном України  для «Олександрії» рівноцінна перемозі духу, боротьби, натхненої налаштованості всіх гравців нашої команди на бажаний для них результат.  І  такі поєдинки  стають гарною історією протистоянь  "Олександрії" з "Динамо".

Післяматчева  прес-конференція, на яку В.Шаран прийшов першим на неї, що буває дуже рідко:

- Уболівальникам сподобалась гра за самовіддачу наших гравців, які надійно зіграли в обороні. Та й  «Динамо»   не так багато  створило гольових  моментів, як це завжди притаманно киянам. Я задоволений результатом гри. Через те, що травмований Банада (Цуріков та Яремчук – згідно оренди не мають права  грати, - авт.), прийшлося  виставити Огірю, Козака, Поляруса  в стартовому  складі. Гітченко крім однієї помилки весь матч відіграв добре. Всі помиляються – це футбол.  Нам завжди  важко стартувати в перших турах. У нас немає тренера по фізичній підготовці, наукової бази – тренуємося  самостійно. Сьогодні маємо  функціональний  фізичний стан, що показує результати.

 С.Ребров, аналізуючи гру, відмітив:

- «Олександрія» - збалансована  команда. Ми втратили дорогоцінні  2 очка. Що ж будемо в наступних матчах  здобувати перемоги. З нас  ніхто не знімав результати.  Сьогодні я не допрацював. Програла команда, що не знайшла мотивації. Всі старалися,  пізніше буде аналіз гри. Треба працювати, без власної  мотивації кожного гравця не буде результату. А це все починається з тренувань, коли напрацьовується  концентрація та мотивація. Кожен гравець  повинен змінити свою психологію. Якщо цього не буде: треба міняти або тренера, або гравців.Кожен день повинен приносити футболісту прогрес, досягнення нового. Справді, команда  переживає чорну смугу невдач з якої треба виходити тільки перемогами.

Традиції, як виявляється, можуть  змінюватися – це стосовно поєдинку «Олександрія» - «Динамо», коли команда з маленького містечка відбирає вкотре цього року очки в чемпіона  - гранда українського футболу.

 26 жовтня в Львові 1/8 фіналу Кубка  України  «Олександрія»  буде  зустрічатися з  «Шахтарем». Так складається, що доля завжди випробовує на міцність тих, хто  в полі зору і футбольного зростання.

Після 12-го туру який став першим туром початку другого кола "Олександрія" закріпилася на  4 -му місці, маючи а активі 20 очок,  а "Динамо"  з 24 очками лише на ступеньку буде вище від нас, пропустивши вперед "Зорю"  з 26-ма заліковими балами. "Чорноморець" програв вдома полтавській "Ворсклі" - 1:2. Так крок за кроком, де перемога, де нічия, ми знаходимося там, де і належить нам бути: в потрібний час і в потрібному  місці.  

ФОТОРЯД

 І.Мельник                  

Просмотров: 1328 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]