Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
14:47
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 11 » Олександр Поворознюк: «Наші успіхи – це успіхи аграріїв АФ «П`ятихатської», і не тільки
15:39
Олександр Поворознюк: «Наші успіхи – це успіхи аграріїв АФ «П`ятихатської», і не тільки

 Про те що на Петрівщині поступальними  кроками відроджується футбол, який, не сьогодні-завтра, стане професійним, ми вже знаємо. Футбольна команда  АФ «П`ятихатська»,  що створена  на базі однойменної агрофірмі в с.Володимирівка, Петрівського  району  сьогодні є чинним чемпіоном Кіровоградської області серед аматорських команд.  Днями надійшла ще одна радісна звістка  АФ «П`ятихатська»  стала володарем Кубку України серед аматорів-2014.

У телефонній розмові президент клубу Олександр Поворознюк  підкреслив:

- Успіх команди – це успіх аграріїв агрофірми  «Пятихатська». Маючи результати в сільському господарстві,  ми вкладаємо  частину коштів у футбол. У нас діють дві команди.  Одна з них базується на добросусідських відносинах з Олександрійщиною, на базі колишньої команди «УкрАгроКом»  у Приютівці.  Дякувати С.А.Кузьменку, палкому  прихильнику  футболу, ми маємо можливість в чудових умовах проживати й тренуватися. Адже чи не найголовніша умова успіху залежить від того в яких умовах готується команда.
АФ "П'ятихатська" - представляла Україну в проміжному етапі до Кубку Регіонів УЄФА, що проходив у Молдов, і стала переможцем відбору до Кубку Регіонів УЄФА 2014. На жаль, у фіналі чемпіонату України серед аматорських клубів ми поступилися «Руху»

(с.Вінники, Львівська обл., досить знана команда)  Тож, приймаючи участь у Кубку України середа аматорів, я поставив максимальне завдання – тільки перемагати від матчу до матчу. Назву лише кілька іменитих команд, які приймали участь у змаганнях: На фото: фінал Кубку України серед аматорів-2014. Львівщина, на другому поверсі атакує Сафонов, "П`ятихатська", синьо-жовта форма.

 

На фото: Небезпечно атакує Мамонов, "П`ятихатська.

  На фото: Щаслива мить - Кубок України їде на Кіровоградщину!

«Єдність» (Плиски), «Торпедо» (Миколаїв). Виграли ми в команди  «Мир» з Горностаївки, яка ще минулого сезону була одним із лідерів другої ліги, в «Зорі» -  з Білозір`я Черкаська область. У фіналі нам випало зіграти з командою  СКК «Демня»  з Миколаївського  району Львівської області.  У першому матчі  вдома здолали амбітну  команду з мінімальним рахунком. А 9 листопада  поїхали на матч-відповідь  до  суперника  на Львівщину. Матч завершився нашою перемогою з рахунком 2:1. Відігрувалися  у другому таймі, бо в першому пропустили м`яч. Артюх та Хорольский принесли перемогу Кіровоградщині. Радість переповнює нашу команду - АФ «П`ятихатська» стала  володарем Кубку України серед аматорів – 2014. Гадаю, що успіх прийшов завдячуючи планомірній роботі тренерського штабу та футболістів на результат. Попереду нові плани. Нові завдання.Ми крокуємо до другої ліги.  Та про це більш детально поговоримо дещо пізніше, - сказав Олександр Григорович.

 

І.Мельник

Просмотров: 840 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]