Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
20:44
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Апрель » 10 » Очко на вагу Євроліги
22:23
Очко на вагу Євроліги

21тур. Ліга Парі-Матч

ФК «Карпати» Львів– ФК «Олександрія» -2:2(0:0)

10.04.2016р. 17.00 , стадіон «Арена-Львів».

Головний арбітр – Арановський Євген (Київ).

Асистенти арбітра – Халамендик Євген (Київ), Матяш Віктор (Донецьк).

4-й арбітр – Балакін Микола (Київ).

Спостерігач арбітражу – Покідько Ігор (Полтава).

«Карпати»: Р. Мисак , І. Пластун к/к , А. Новотрясов , А. Маркович, В. Костевич , М. Даушвілі, О. Голодюк, І. Худоб’як (О.Гуцуляк, 67) Г. Кадимян (В.Кравець, 76), Д. Кльоц (А.Карноза, 59), Г.Бланко-Лещук.

Запасні: Р. Підківка,  Г. Окечукву, І. Лобай, В. Страшкевич.

Головний тренер – В. Безуб'як.

ФК «Олександрія»: А.Новак, С. Микицей, В. Пономар, А.Запорожан к/к,  В. Грицук (Д.Леонов, 59), С. Чеботаєв, М. Імереков (А.Шендрік,68), Ю. Путраш (А.Чорній,46), Є. Банада,  М. Козак, С. Басов.

Запасні: В. Леванідов, С.Куліш, Д. Дедечко, Есеола.

Головний тренер – В. Шаран.

Попередження:  Г. Кадимян (31), М.Даушвілі (37), О.Голодюк (42), Г.Бланко-Лещук (66), С.Микицей (22), А.Новак (82), А. Чорній( 90+3).

Голи: А. Карноза, 73, 90+5, - В.Пономар, 70, А. Чорній- 75.  

У тому, що олександрійці їхали до Львова за перемогою - не було жодного сумніву. Статистика протистоянь  між олександрійцями і львів`янами до цього протистояння була такою:  по одній  перемозі, при 5 нічиїх, з різницею м’ячів 9-7=+2 на користь наших земляків.

Перша половина матчу не підтвердила намагання команд будь-що забити першими. Обидві команди діяли на полі дуже обережно, не створивши за весь перший тайм жодного гольового моменту. Перші 10 хвилин на полі домінували олександрійці - більше контролювали позиційно. Згодом, на кілька хвилин, територіальна перевага перейшла на бік господарів поля. 

Для  карпатівців  - це був матч зачепитися за путівку в Євролігу, бо різниця всього складає 5 залікових очки, що дають право їм  виступати в престижному європейському  турнірі. Звісно, що вдома і стіни допомагають...

По грі цього не можна було сказати. Гості  першими відкрили рахунок. На 70-й хв. Пономар отримав чудовий пас від  Леонова, і в один дотик відправляє  м`яч з близької відстані в правий нижній кут воріт  Мисака. Невдовзі господарі оговтались, і Карноза, що вийшов на заміну, з дальної відстані влучно пробив - 1:1. Та вже  за кілька хвилин, - на 75-й хв., наш гравець, який також вийшов на заміну,  Чорній зі штрафного  виводить "Олександрію"  вперед - м`яч зрикошетивши від гравця суперника залетів у ворота господарів - 1:2 - ми  знову попереду. 

Була надія і віра, що так гра і завершиться, бо господарі нічого архіважливого не створили на полі до 90+5 доданої хвилини матчу. І все ж  Карнозі посміхнулася цього дня  вдача. Він зі штрафного знову влучив  у дев`ятку воріт Новака.

Прикра нічия, годі й  сподіватися було, що таке може трапитися на останніх хвилинах поєдинку. А  в тім  це - його величність футбол. Грати треба до останньої секунди. Нічия, що відділяє суперника  від омріяного старту в Євролізі, а олександрійці, задовольнившись очком, зберегли  всі шанси не пропустити "Карпати" попереду себе в турнірній таблиці. 

Нехай футбольний фарт і майстерність не зраджує наших хлопців у подальших матчах ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ.

Виїзд завжди був бажаним, коли з нього в доробок команда  записувала очко.

  І.Мельник

 

 

Просмотров: 1310 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]