Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
00:39
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 27 » Очки даються важко
23:54
Очки даються важко

 

Недільний матч «Олександрія» - «Олімпік» видався для палких прихильників нашої команди адреналіновим, з емоціями… Бо гра спочатку не давалася нашим гравцям. Гості  більше господарювали на нашій половині поля. Як скаже пізніше, на прес-конференції, головний тренер «Олександрії» В.Шаран, що його команда в першому таймі грала більш обережно, що гра була рівною до забитого голу. Правда вже по перерві суддя видалив з поля Запорожана та Поступаленка за грубість один до одного.  Тому команди в другому таймі вийшли на поле на одного гравця менше в обох складах.  

А гол таки першими забили гості. Вони більше прагнули відзначитись першими і це їм вдалося за допомогою пенальті на початку другого тайму. Банада захищаючи  прорив суперника,  зупинив м’яч рукою. На мою власну думку – була «природна» рука, м`яч знаходився на дуже малій відстані від нашого гравця. Матяш на 50-й хв. чітко реалізував стандартний. Гості  повели в рахунку.   

У такому випадку пенальті не призначають, але Мажаровський призначив. Як далі покаже час: гравці суперника тричі   грали рукою і тричі суддя не помічав…

 З таким ходом подій на полі наші хлопці не погодились і побігли наздоганяти  суперника в боротьбі за очки. Були моменти (Грицук, Леонов, Куліш, Пономар), але вирішального гольового моменту не було. Було багато  силової боротьби, вовтузні в центрі поля, порушень правил гри. Були помилки бокових арбітрів, були прорахунки і головного судді. На 78-й хв. старанність Грицука, активність Пономаря та вдалий  навіс Леонова привели до того, що  м’яч влетів у сітку воріт «Олімпіка». А відбулося це так: Леонов  зробив навіс в карний майданчик кіпера, там боровся Шендрік, захисник  відбив  м’яч прямо під  ногу Грицуку, той потужно пробив стінку, але летів мимо воріт, та на чеку був Пономар, який і змінив політ  м’яча - 1:1.  

 Обидва тренери на прес-конференції висловили однакову думку, що гра була бойовою, цікавою для глядача, що було багато силової боротьби, азарту та напруги. Для Р.Санжари результат матчу закономірний. Для В.Шарана – втрачено важливі очки. Але це футбол…

ФОТОРЯД

 

І.Мельник        

Просмотров: 1361 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]