Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
18:19
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Январь » 8 » Новорічний калейдоскоп
20:17
Новорічний калейдоскоп

 Новорічні свята найбільше чекають дітлахи: казкового дива, подарунків та веселощів. А починаються вони зі Святого Миколая і закінчуються новорічними та різдвяними святами, які супроводжуються концертами, іграми, хороводами, конкурсами, солодощами...

8 січня в рамках новорічних свят та шкільних канікул у районному Будинку культури відбулося різдвяне театралізоване свято «Новорічний калейдоскоп».  На це свято  були запрошені  діти з усього Олександрійського району , які опинилися у складних життєвих обставинах: виховуються в багатодітних родинах - усиновлені, або під опікою, у дитячих будинках сімейного типу, мають певні вади. Близько сотні малюків дошкільного та шкільного віку прийняли участь у театралізованому різдвяному спектаклі «Славімо бог народився!» Подальші дійства були організовані таким чином, що учасники вистави задіяли і юних глядачів. Весело, радісно, повчально з іграми, піснями, танцями, які  виконували діти з зали, наче казка  проминули кілька годин спілкування з героями найулюбленіших дитячих казок. 

Голова РДА, керівник фракції Партії регіонів у райраді  В.Згама,  вітаючи дітей зі святами, наголосив:

-          - Мені приємно сьогодні вітати таку велику аудиторію дітлахів  з новорічними та різдвяними святами. Минулий рік був роком дитини. Ми  частенько зустрічались з вами в різних заходах. В яких ви приймали активну участь. Ми побачили ваші таланти, успіхи і досягнення. Наступив  новий 2014-й рік, який  означає, що свята для дітей продовжуються. Я щиро зичу вам  міцного здоров`я, любові та поваги старших, здійснення заповітних мрій. Від імені районної  влади обіцяємо, що будемо прикладати усі зусилля, щоб ваше дитинство було радісним і щасливим.     

Після завершення  усі дітки, що прийняли участь  у  «Новорічному  калейдоскопі», отримали подарунки - іграшки  від ПФК «Олександрія» та  благодійного фонду «Логос».

Просмотров: 557 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]