Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
21:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 17 » Новий подих «Нової хвилі»
20:06
Новий подих «Нової хвилі»

17 вересня під безпосереднім  патронатом депутата міської ради VII скликання  Володимира Дожджаника відбулися чергові змагання з міні-футболу під гаслами  громадської організації «Нова хвиля» по політичної  партії «Сила людей». Нагадаємо читачам, що минулих вихідних подібні змагання відбулися в селищі Олександрійське. Теперішні змагання за  участю 10 команд  пройшли на базі спортивного майданчика  «НВК №9 – спеціалізована школа». Учасники змагань змагалися за Кубок  «Нової хвилі».

Відкриваючи змагання В.Дожджаник  відмітив:

-Ми повертаємо турніри з міні-футболу, що були започатковані ГО  «Нова хвиля» ще 5 років тому. Віднині плануємо, що вони будуть проходити двічі на рік: у травні ( можливо, це буде День Перемоги чи до Дня Олександрії), і на День фізкультури і спорту -  у вересні. Цими змаганнями  ми намагаємося  щоразу долучати до дворового футболу  все більше нашої молоді. І сьогодні  в змаганнях зголосилося прийняти участь  10 команд з Олександрії, Олександрійського та Петрівського  районів. Наші двері  відкриті  усім, хто  бажає проводити здоровий спосіб життя з користю. Бажаю учасникам перемог і гарного настрою.

  За кілька годин спортивного свята азарту і бадьорості та амбітного футболу  визначилися переможці змагань. Ним стали:  перше місце завоювала  футбольна  команда «Степ» ( с.Куколівка), другу сходинку п’єдесталу пошани завоювали студенти  Олександрійського  педагогічного коледжу, третє – команда «Рикун» ( фанати з 10-го сектору ФК «Олександрія»). Вітаючи та вручаючи переможцям Дипломи, медалі, подяки та грошові винагороди спонсор змагань В.Дожджаник підсумував:

- Мені сподобалася чесна боротьба на полі, коли  всі гравці демонстрували свої кращі  футбольні  якості. Подібні змагання дають  його учасникам наснагу і хороший настрій, приносить спортивне задоволення.  Щоразу  ширшає коло друзів – футболістів, а це означає, що дворовий  футбол матиме хороше продовження, щоб більше юних олександрійців долучалося до позитивного руху  вперед.

У  змаганнях прийняли участь команди: «Молода кров»,  ФК «Старт» ( Новий Стародуб), ФК «Вінер», «Перемога», «Гамбіт»,  «Інтер»,  «Аграрний технікум», що також не залишились від відзнак. 

І.Мельник                
,           

Просмотров: 1026 | Добавил: wernega | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]