Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
05:18
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Август » 29 » Неймовірно-сенсаційний 6-й тур
12:10
Неймовірно-сенсаційний 6-й тур

З шести поєдинків  у 4 матчах  святкували перемогу гості. Сенсаційно програло «Динамо»  «Ворсклі» - 0:2, «Дніпро» взяло верх над «Зорею» з таким же рахунком.  «Волинь»  вдома поступилася  «Чорноморцю» - 0:1,  «Олімпік» здолав «Карпати», а «Шахтар» ледве зумів вирвати  з мінімальним рахунком перемогу в «Сталі».  Такі  результати рідкість. Вони свідчать, що прохідних матчів цього сезону не очікувати. Навіть рахунок в Олександрії показав, що  суперник дуже складний, підступний і здатний в подальшому засмутити не одну команду…            

 Вчорашній дербі-матч  між «Олександрією» та «Зіркою» задовольнив найвигабливіші сподівання футбольної публіки, яка прийшла переглянути поєдинок двох земляків олександрійців та кропив чан. Матчі за участю обох команд завжди очікуваними повному розумінні цього слова. Для ультрас-фанатів – почубитися з поліцією та місцевими мешканцями; залишити по собі вогняні сліди... Для культурної аудиторії вболівальників – побачити гру двох команд, які налаштовані лише на перемогу. Це цікаві поєдинки… "дербі " більше було з боку фанатів з Кропивницького.  

...Олександріійці залишились задоволені від побаченого на полі «Ніки». Голи, а їх було забито 4, - і в одні ворота – ворота «Зірки». Була боротьба, були  емоції,  незбагненні хвилювання, рішучість і  швидкості.   28 серпня надовго запам`ятається, бо відбулося справжнє свято футболу. І спека не стала на заваді тому, хто був поруч, підтримував на трибунах, свою команду, а не залишився біля екранів своїх телевізорів.  Вчора були справжні палкі прихильники на трибунах.

І голи були на  різний  смак. Спочатку відзначився Чорній на 15- й хв., коли Грицук вдало прострілював вздовж воріт – захисник відбиває на лінію штрафної зони і Чорній  влучно пробиває захист і воротаря – 1:0! Заділ зроблено. Треба було розвивати події на полі, але кропивчани вдалися  до глухої оборони, яку було дуже важко зруйнувати. В.Шаран  постійно щось підказував  гравцям, руками  вказуючи, що треба більше атакувати…

У другому таймі в атаку пішли гості, але їх вистачило на 10 хвилин. Треба сказати, що на 2-му секторі були гості з Кропивницька, які дуже  активно та азартно підтримували свою команду  постійними вигуками  «Зірка вперед!» А завершилось це тим, що олександрійці порадували нас другим голом - красенем від Гітченка, який в  високому стрибку всадив шкіряного у ворота Ганєва. Любо-дорого такі голи! І Грицук, який  всю гру примірявся забити таки домігся  свого на 70-й хв., коли наш гравець був першим на добиванні – 3:0. Хороший рахунок. Рахунок по грі. Хоча треба відзначити, що наш суперник не здавався на милість переможця. Гравці намагались комбінувати, домінувати. Ковальов, Чічіков, Баєнко, Бацула, Лупашко, Гавриш були постійно націлені на атакувальні дії, але не все виходило в завершальних фазах атак.  Гра відбулася. Та ні на 90-й хв.  відзначився і бомбардир команди Пономар, який  ударом голови надіслав м’яч у ворота «Зірки». А рахунок міг бути і 5:0, якби Цуріков, який пройшов лівим флангом  майже пів поля  увійшов в штрафну і з гострого кута пробив – м’яч у кількох десятках сантиметрів пролетів мимо цілі. Хтось сказав, що не було дербі! Було!  Повірте, що подібні дербі можна спостерігати дуже часто. Комусь хотілося, щоб були забиті м’ячі в обидва ворота. Але це гра. Виграє сильніший, спритніший, у кого більше було прагнення перемогти.

Вогні, петарди, чорний і жовтий дим, бійки фанатів з поліцією.... Цього хотіли побачити в дербі? Ні!  І побачили, що  кропивчани (фанати) приїхали саме за таким "дербі" – зустрітися в двобої з фанатами Олександрії. У «Зірки» крім футбольних невдач, ще й  проблеми – штраф буде за матч в Олександрії.  Не до лиця землякам влаштовувати такі баталії під час гри та поза нею. Ми ж рухаємося до європейського рівня культури і поведінки.  

Прес- конференція

В.о.гол.тр.   «Зірки»  Даріо Друді напрочуд був багатослівним:

- Дві різні команди були на полі до першого голу. Спочатку  ми вробили се добре, але коли пропустили м’яч, намагались створити  моменти, але не вийшло. Після другого побачив  відсутність концентрації  у гравців. Хлопці забули про все, що говорилося перед грою. Ми знали наскільки важливим був цей матч. Переглянули не один раз поєдинки за участю «Олександрії», зважили на всі можливі несподіванки (відпрацювали стандарти)… Всю вину беру  на себе і прошу вибачення у кропивчан. Я вірю в команду – вона заграє так, як того чекають в Кропивницькому.  Ми ще раз, десять разів переглянемо  цей матч і зробимо правильні  висновки, щоб у подальшому  радувати своїх уболівальників. Жоден гравець не  відчував на полі почуття  страху, якоїсь боязні. Гравці готові до наступних поєдинків. Зробимо корективи і будемо грати на результат. І він обов`язково прийде. Щодо Локтіонова, було бажання його виставити, але тренерський склад зупинився на іншому варіанті. Ганєв – це шанс проявити воротарю свої кращі риси.

Гол. тр. «Олександрії»  В.Шаран окрилений перемогою, відмітив:

- Надзвичайно нелегка гра. Ми не підвели нашого президента С.А.Кузьменка, який дуже хвилювався за результат матчу. Старалися принести задоволення усім, хто прийшов на цей поєдинок. Ми знали як комбінувати на полі, зіграли більше в прагматичний  футбол (коли не було агресивності, вольової  фізичної боротьби, - авт.). Після  забитого голу, в перерві була розмова з гравцями, які дещо розгубилися, втратили ритм гри і націленість на ворота суперника.  Особливо в мене були претензії до Пономаря. Добре, що він мене почув і відзначився.  Вдячний гравцям за самовіддачу, ми були фізично  сильніші на полі. Спека  внесла певні  корективи в гру обох команд. А стосовно того, що хтось залишився поза грою – то грають на полі сильніші.

    На фото: гол  у виконанні  А.Чорнія

Мельник                           

Просмотров: 1338 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]