Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
13:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Май » 24 » Не дограли, не дотиснули…
16:04
Не дограли, не дотиснули…

   23. 05.14, 18. 00, КСК «Ніка»,  350 глядачів, +29С, оцінка поля +5.

ПФК «УкрАгроКом»- «Нива»( Тернопіль) – 0:0 ( 0:0)

«УкрАгроКом»:  Науменко, Ломко, Степанюк, Любчак, Покосенко, Скарлош (Койдан,64), Батраченко, Бровкін (Боровський, 55), Лозовий (Соломка, 84),  Шестаков (Фальковський, 54), Пономар.

Запасні: Даньків, Горбаненко,  Радевич.

Головний тренер: Ю.Гура.

«Нива»: Новак, Донець, Петрівський, Яневич,  Басараб(Панас,58), Грінченко, Загинайлов(Сворак,68), Яворський (Мдинарадзе, 76), Рустамов (Романюк, 40), Мельник, Семенюк.

Запасні: Іванов, Бадло.

В.о.гол. тр.: Б.Самардак.

Попередження: Ломко, 45=2, Любчак, 49, Скарлош, 62, Лозовий, 70,- Романюк, 72, Петрівський, 83.

Вилучення: В.Романюк, 75- друге попередження.

Перший тайм пройшов більш-менш під диктовку господарів, хоча гра була і млявою. Певно, що спека не дала можливстей розвивати стрімкі наступальні  дії гравців обох команд. У першому таймі на пам`яті  залишаться кілька гострих ударів у напрямку воріт Новака. Гравці- аграрії грали через другий поверх у штрафній гостей, а там, як видно, все в порядку з захисною ланкою, бо всі верхові були за гравцями «Ниви». Перейти ж на паси низом аграрії  чомусь не бажали.

  Другий тайм розпочався за більш активних атакуючих дій украгрокомівців, які  двома  нападниками діяли  попереду, підключались до них активно не лише пізахисники, а й захисники. Відчувши слабкість в обороні гостей, господарі поля  все частіше почали давати роботу голкіперу суперника. Реальну  можливість відкрити рахунок у матчі мали гравці, які вийшли на заміни. Боровський з вигідної позиції, майже з  лінії  карного майданчика  умудрився пробити вище  воріт. Койдан потужно пробивав  по центру воріт – мимо. Лозовий, Батраченко, Фальковський... Можна набрати 5  реальних гольових моментів, які повинні були завершитись взяттям воріт тернопільчан, на жаль,  до честі гостей, вони витримали  натиск, заплишаючись  з 75-ї хивлини  в меншості. Ю.Гура  ввів у гру  останні свої резерви Фальковського і Соломку, надіючись на успішний результат. Не вийшло.

Прес-конференція

Ю.Гура, головний тренер ПФК «УкрАгроКом» дав свою оцінку діям гравців, наголосивши, що так погано ще команда не грала. Гравці, на думку тренера, не дослухались до його підказок по ходу матчу, не включали мислення, коли грали через другий поверх, де не мали успіху. Зіграй низом і результат  був би інший. Тренер вкрай був незадоволений діями гравців на полі, що помітили і представники ЗМІ.

На відміну від Ю.Гури, в.о.головного тренера  «Ниви» Б.Самардак напрочуд був у доброму настрої:

- Перш за все хочу подякувати вашого президента клубу за таку щиру гостинність до нас, як нас  зустріли в Олександрії. Готель,  поле для тренувань, все так чудово, неначе ми побували в Монако. Таке не забувається ніколи. Стосовно гри: ми задоволені діями арбітрів, які відсудили на всі 100%. Гра була бойовою, тому і завершилась по нулях. У нас був гарний настрій, бо нам напередодні виплатили зарплатню.  До цього 7 місяців гравці були без зарплатні. Стосовно завтрашнього клубу, то це питання до нашого президента. Ми  повинні грати, і сьогодні футболісти «Ниви» показали добру, грамотну гру. Будемо надіятися, що з приходом нового Президента України відбудуться зміни і в футболі.

Справді, прийшов час не лише економіку і політику реформувати, а й футбол також. Особливо це стосується його керівництва. Футбол – народний, але управління ним приватизоване, а цього  не повинно  бутит. Доступність  команд усіх ліг -є  каменем спотикання, бо ті внески, які треба внести в ФФУ, ПФЛ не дають можливостей розвиватися футболу. «Розвивається» ФФУ – тільки не футбол.

Іван Мельник

Просмотров: 482 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]