Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
10:32
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 11 » Навколо футбольні новини-2
10:44
Навколо футбольні новини-2

 Позаду зіграно 4 тури в Ліга-Парі-Матч, 3 - в першій лізі і 3- в другій. Здобутки  футбольних клубів Кіровоградщини в професійному футболі з 9 можливих очок – здобуто 6. Прикра поразка «Олександрії» від «Сталі»  з Дніпродзержинська відтіснила  команду В.Шарана на 10-е місце в турнірній таблиці з 4 заліковими очками. Гості здобули перемогу на фарті. 15 серпня олександрійці в 5-му турі  (третина кола ) будуть реабілітовувати себе на виїзді проти донецького «Олімпіка», котрий в попередньому турі поступився  луганській «Зорі» з рахунком – 0:4.  Є всі сподівання, що команда-суперник буде деморалізована – не здатна протистояти  «Олександрії», яка більше здобуває позитиву в виїзних поєдинках.    

 Порадувала першолігівська «Зірка» з Кіровограда, котра невдало стартувавши в першому турі, з кожною наступною грою здобувала залікові очки, і сьогодні  перебуває на 7-му місці турнірної сходинки, маючи в доробку  4 залікові очки ( поразка, нічия і перемога). Долю матчу  проти «Черкаського Дніпра»(гол. тр. І.Столовицький, у минулому гравець  «Зірки», - авт.)  - переможця другої ліги, я кий завітав до Кіровограда, було вирішено в другому таймі. Спочатку Щедрий на 49-й хв. відкрив рахунок, а Г.Баранець  - на 60-й закріпив перемогу. І сьогодні команда на чолі з в.о.гол. тр. С.Лавриненка почувається  більш комфортно в турнірній таблиці серед 16-ти команд. У четвертому турі  (15 серпня) кіровоградці на виїзді зіграють проти  ПФК  «Суми», котрі перебувають  на 5-му місці з 5-ма очками. Нелегка гра очікує кіровоградців - суперник  вдома грає успішно.   

І надалі радує своїми перемогами  ще один представник з Кіровоградщини  дебютант другої ліги українського футболу  ФК «Інгулець» з  Петрового. Він порадував не лише своїх уболівальників, а й інших небайдужих до долі футболу прихильників своїми трьома перемогами на старті. У черговому протистоянні,в третьому турі, на виїзді проти  футбольного центру «Барса» з Сум, «Інгулець» довів свою перевагу над однією із найперспективніших команд другої ліги. Переможний гол Ходулі  на 62-й хв. можна сміливо записати в  супер-класику виконання стандартних положень, коли  футболіст метрів з 30-ти потужним ударом відправив м’яч в обвід стінки в правий верхній кут голкіпера «Барси». Третя  поспіль перемога в трьох турах  вивела команду  В. Богатиря  на першу сходинку турнірної таблиці другої ліги.  15 серпня суперником в домашньому протистоянні «Інгульця» буде «Нікополь – НПГУ», яка займає останнє місце в турнірній таблиці. Думаю, що вдома петрівчани покажуть  достойну  гру переможця. Вже сьогодні деякі фахівці від футболу заявляють, що такими темпами   ФК «Інгулець» вже  наступного сезону може стартувати в першій лізі. Президент клубу О.Поворознюк знає, як  і що треба робити, щоб  команда вигравала.  Головним його критерієм є сувора  дисципліна і порядок у команді, а з ними буде майстерність і бажані перемоги.

Загалом, усі три команди зі степової  Кіровоградщини наразі є уособленням відданості президентів клубів футболу, котрі дають змогу десяткам тисяч  уболівальників області насолоду  від спілкування з футбольним видовищем, якому немає рівних серед усіх видів спорту.

Побажаємо перемог і чудових уболівальників!

І.Мельник     

Просмотров: 1275 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]