Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
12:58
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 15 » Напередодні матчу «Олександрія» - «Сталь» (Кам`янське)
23:22
Напередодні матчу «Олександрія» - «Сталь» (Кам`янське)

Завтра 16 жовтня в рамках 11 туру Ліга Парі-Матч «Олександрія» буде приймати на своєму полі «Сталь».  Початок матчу о 14:00 на КСК «Ніка».

На даний  час олександрійці, після останнього поєдинку розгромивши в гостях   «Дніпро» 4:1, має  в активі 16 очок, посідаючи 5 місце в турнірній таблиці Ліга- Парі-Матч  (+5=1-4, м`ячі: 18:14). Між собою суперники  провели 9 поєдинків: тричі перемогу святкували наші гості-суперники, 5 разів команди зіграли внічию, і лише один раз «Олександрія» здобула перемогу над «Сталлю».  Різниця м`ячів: 9:7  на користь  суперника.  В попередньому чемпіонаті ми вдома програли супернику, коли м’яч в свої ворота забив Банада, а в другому колі в Кам`янському не змогли довести матч до перемоги, зігравши внічию – 2:2. Забивали Кравченко та Дебелко в «Сталі», а в нас - Пономар і Запорожан.

Сьогодні в «Олександрії» грають колишні гравці  «Сталі» Ю.Путраш  та кращий бомбардир «Сталі» за всю її футбольну історію – С.Куліш. А в  складі "Сталі" також грають два колишні гравці: Ю.Паньків та О.Довгий. 

Судити цей матч доречно ФФУ 35- річному арбітру  FIFA з Мукачеве  Я. Козику. Пряма трансляція відбудеться на телеканалі Футбол 1.

Головний тренер "Сталі" Якоб Галл  висловив думку, що він, переглянувши кілька матчів за участю "Олександрії" , знайшов підходи до гри і про це повідомив гравців, щоб вони були готові до цієї гри в потрібних кондиціях. 

Фотозгадка

І.Мельник

Просмотров: 826 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]