Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
18:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 7 » Місто і село - зустрічні кроки
22:32
Місто і село - зустрічні кроки

Сьогодні губернатор Кіровоградщини  Сергій Кузьменко з робочою поїздкою побував в Олександрії. Мета поїздки:  відкриття руху по капітально-відремонтованій дорозі на пр. Будівельників (м-н Перемога).

На урочистостях були присутні мешканці міста. Очільник області, звертаючись до присутніх привітав із закінченням ремонту асфальтного покриття.

- Незважаючи на непрості реалії, влада й надалі займатиметься розвитком інфраструктури в усіх населених пунктах області. Сьогодні ми бачимо яскравий приклад співпраці обласної влади та місцевого самоврядування, - зазначив Сергій Кузьменко.

Олександрійський міський голова Степан Цапюк подякував голові облдержадміністрації за допомогу в капітальному ремонті дороги. Адже частину коштів, а це майже 1,3 млн грн. було виділено обласним бюджетом. Нову дорогу освятив єпископ Олександрійський та Світловодський Боголєп.  С.Кузьменко оглянув новозбудований храм Різдва Христова.  

Далі дорога привела губернатора на центральну  площу Олександрії, де сьогодні ще тривають роботи з її благоустрою шляхом  укладання  нової тротуарної плитки на заміну асфальтного покриття.

- Ми бачимо професійну команду, яка знає що і як потрібно робити. Ми будемо  постійно підтримувати органи  місцевого самоврядування області, щоб у подальшому довести якість життя жителів Кіровоградщини до європейських стандартів, - наголосив Сергій Кузьменко.

  Не лише місто ремонтує дороги. На початку жовтня капітально відремонтовано центральну вулицю с.Косівка,  на якій  знаходяться: місцева школа, контора ТВО «Колос», сільський Будинок культури, ветаптека, магазини. Близько кілометра якісного асфальтного покриття стало слугувати  мешканцям Косівки. Виконували роботи  ТОВ «Єлисаветдорбуд», яке тісно співпрацює з «УкрАгроКомом».

Товариство «Колос»,  його керівник Олександр Замковий, приділяє велику увагу розвитку соціальної сфери Косівки. Дитячі  ігрові майданчики, харчування учнів, ремонти в школі, в Будинку культури, в амбулаторії. Минулого року закладено центральну алею. Це наповний перелік того, що поліпшує життя косівчан. Кращі працівники товариства проходять оздоровлення за кордоном.

- Ми тісно співпрацюємо з групою компаній  «УкрАгроКому» -  беремо за приклад і наслідування кращі їх ініціативи та починання. Голова облдержадміністрації С.А.Кузьменко вбачає в капітальному ремонті обласних доріг різного підпорядкування  значний крок на шляху покращення умов проживання сільського жителя. У ремонт даного відрізка дороги наше господарство вклало близько 1 млн грн, -  відзначила заступник директора товариства Любов Замкова.    

Ось так, крок за кроком, починають збуватися мрії  мешканців Перемоги та Косівки стосовно ремонту доріг. Що перші, що другі чекали цього часу не один десяток років. Коли є воля, новий підхід, розуміння на часі потреб людей, коли є відповідальність перед людьми, тоді все йде на лад і на користь людям.

І.Мельник   

Просмотров: 561 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]