Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
14:59
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Апрель » 25 » Минуле тримається міцно
12:46
Минуле тримається міцно

Справді вміли будувати комуністи у свій зоряний час – 70 роки, бо сьогодні приходиться наймати спеціальну техніку, щоб розвалити – очистити від комуністичного минулого центральну площу Олександрії.  Нова влада поставила за мету все минуле, пов’язане з ленінською ідеологією, знищити - викорінити з  свідомості українського народу, як ворожнечу та чужу. А ми з нею доволі непогано і жили. Врятували світ від фашизму, американської космічно-ракетної загрози.  Забули  хороше – згадали інше.

 Повернемось до Олександрії. У свій час комуністи були противниками встановлення пам’ятника великому Т.Г.Шевченку, але таки він був встановлений. Вночі його охороняли, але не наважались зруйнувати, а могли... Сьогодні інша мода на політичні погляди, інші символи, інші герої, та інший рух суспільства.  Одначе,  по великому рахунку , ми кілька місяців споглядали  на руїну в центрі міста, як наругу над сивочолими  ветеранами, які принесли нам перемогу у ВВв, котрі будували шахти і розрізи, місто, соціальну сферу... І про це треба говорити, щоб не прийшлося змінювати ідеологію і героїв.

Сьогодні другий день поспіль відбувається «боротьба» імпортної техніки з ленініадою – постамент на якому було встановлено пам’ятник Леніну, зроблено на совість – на віки. Дай боже нам побудувати таку ж міцну і квітучу Україну.

Наведення порядку на площі ведуться за сприяння Сергія Кузьменка. Що буде далі – вирішувати мешканцям Олександрії. Чи збудувати капличку, чи пам’ятник загиблій  небесній сотні, чи облаштувати зону відпочинку. Для цього треба провести громадське слухання, щоб потім не було нарікань в колуарності. Народ, як  скаже, так і буде!     

Іван Мельник           

Просмотров: 401 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]