Поздравляем Вас Гость
Среда
01.05.2024
02:36
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 19 » "Миколай іде, Різдво несе"
23:53
"Миколай іде, Різдво несе"

Низка громадських організацій, зокрема РБФ "Відкрита Україна", Центр медико-психологічної реабілітації КОМ-ПАС, регіональне відділення Міжнародної християнської благодійної організації Армія Спасіння, Молодіжна організація обласного вірменського товариства "Тарон" за підтримки облдержадміністрації напередодні Дня Святого Миколая організували тематичне свято для сімей загиблих учасників АТО.

На свято прийшли родини, які втратили своїх рідних у зоні АТО, щоб розповісти про своє життя.

 У заході взяли участь губернатор С.Кузьменко, голова облради О.Чорноіваненко. Спілкуючись з родинами загиблих, голова КОДА наголосив:

- Ми  тут зібралися, щоб підтримати вас і показати, що ми разом з вами, що влада готова вирішувати ваші проблеми. 2014-й рік тяжкий рік для нас усіх, а для вас він сповнений сліз та болеем гіркої втрати найдужчого – життя рідної вам людини. Усі ми просимо миру і спокою для нашої України. Нам потрібно бути разом – у цьому наша сила і єдність. Хочеться, щоб дітки відчули радість свята, щоб не втрачали блиску надії і віри в очах. Адже віра в краще потрібна нам, - відмітив очільник Кіровоградщини.

По завершенні свята кожна сім'я отримала святкові подарунки від керівництва області, соціальних служб та Кіровоградського відділення Товариства Червоного Хреста України.

Спецкор.

Просмотров: 500 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]