Поздравляем Вас Гость
Среда
01.05.2024
21:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Ноябрь » 11 » «Металіст» і «Сталь» - переплавлені, або тріумф переможців і трагедія лідерів
20:17
«Металіст» і «Сталь» - переплавлені, або тріумф переможців і трагедія лідерів

Слідкуючи за  футбольними баталіями, що відбуваються в Першій лізі, не забуваєш і про Прем`єр-лігу, де також відбуваються сенсаційні матчі зі своїми неочікуваними результатами. 

Здавалось,  що зупинити «Сталь» , «Нафтовик», «Суми», які в останніх турах набрали швидкість, не буде кому.  Та виявилось, що є такі сили – команди, яким під снагу відібрати очки  в лідерів, понизити їх місце перебування в турнірній таблиці першості.

Спочатку «Зірка»  дала відсіч охтирчанам, котрі зазіхали на перемогу, відібравши в неї перемогу.

Та найбільшою сенсацією цієї першості  стала перемога аграріїв з Головківки –ПФК «УкрАгроКом» над потенційним лідером останніх років – алчевською «Сталлю»   в суботньому матчі на стадіоні «ГОЛовківський». Господарі здобули вольову перемогу  з рахунком  2:1. Справді, ця перемога ще раз довела істину, що немає непереможених  команд,  а є  команди, яким під силу перемагати сильніших – головне мати волю, нестримне бажання,  фізичну підготовленість  гру . У суботньому матчі  аграрії довели своєму супернику, що сьогодні вони виявилися сильнішими.

Не будемо вдаватися  у статистику  останніх  матчів «Сталі» , в яких вона програвала. Це не робить їй честі. Може було вже і досить. Зібратися і виграти в дебютанта. Не змогли, хоча перші повели в рахунку.  На 31-й хв.  Р.Степанюк  забив м’яч у ворота украгрокомівців. Та не довго тішилися гравці команди-суперника . Вже на 36-й хв.  футболіст аграріїв Пономар зрівнює рахунок у грі.

По перерві обидві команди старалися забити. «Достаралися» до того, що на 67-й хв. за недисципліновану поведінку з гри був вилучений гравець «Сталі» Поступаленко. А вже на 79-й хв., після кількох  ударів, на добиванні  більш вправно зіграв Лозовий,  який після третього удару таки вгатив м’яч у ворота сталеварів. А це вже перемога! 

Подібне відбулося і в матчі харків’ян з «Металургом» - лідер потерпів фіаско від середнячка Ліги. Ось вам і футбольні пристрасті. «Металіст» - повернувся на друге місце, а «Сталь» - при нічийній ПКФ «Олександрія» з «Авангардом», опустилася  на третю сходинку турнірної  таблиці, але маючи гру в запасі.   

Гідна перемога, до честі  президента клубу А.І.Кузьменка, який  виплекав гарну  команду, яка з кожним туром все більше радує своїми перемогами постійно зростаючу аудиторію  своїх прихильників.

І сьогодні команда серед кращих 10 команд першості, посідаючи 9-ту сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі 24 залікових бали при 6 перемогах, 6- нічиїх та 6- програшах. Аграрії забили небагато – 15,  пропустивши при цьому 18.

16 листопада аграріїв чекає чернівецька «Буковина», яка з попелу відродилася, і сьогодні  показує стабільну гру, що дає їй можливість посідати чільне місце в верхній частині турнірної таблиці. Побажаємо нашим землякам – перемоги, бо їх гра, результати варті того!   

Власкор.           

Просмотров: 460 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]