Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
23:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 29 » Малюкам влаштували казкове новорічне свято
20:40
Малюкам влаштували казкове новорічне свято

Святковий ранок з нагоди наступаючих новорічних та різдвяних свят для олександрійської малечі влаштували депутати Олександрійської міської ради від "БПП "Солідарність" Андрій Коломійцев та Віталій Заріцький в неділю, 25 грудня,  в дворі ОСББ "АРКА".

Справжньою окрасою свята стала ялинка, яку діти прикрашали зі своїми батьками власноруч. Після того, як ялинка повністю була прикрашена, до дітей на свято завітали Дід Мороз, Зимонька та веселі птахи Angry Birds, котрі під ритмічний музичний супровід танцювали, співали та проводили різноманітні ігри з дітлахами.

За участь у конкурсах усі діти отримали подарунки. Найменшим учасникам презентували іграшки, розмальовки, пазли, альбоми для малювання, діти ж шкільного віку мали змогу отримати необхідні приладдя для школи - олівці, блокноти, ручки, рахівниці. По завершенні святкової програми Дід Мороз зі своїми казковими помічниками вручив усім присутнім дітлахам солодкі подарунки.

- Дуже важливо, щоб наші діти постійно відчували любов і підтримку, щоб частіше радувалися і дарували нам, дорослим, свої щирі посмішки. Адже  головний обов’язок дорослих ростити дітей в злагоді та добрі, щоб вони мали щасливе й безтурботне дитинство. Маю надію, що проведення таких святкових заходів для нас стане традиційним, - зазначив  депутат міської ради Андрій Коломійцев.   

ФОТОРЯД 

Прес-служба БПП "Солідарність"

Просмотров: 1026 | Добавил: wernega | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]