Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
16:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 10 » Кубок незалежності здобули спортсмени з Олександрійського
21:44
Кубок незалежності здобули спортсмени з Олександрійського

10 вересня на спортивному майданчику ЗОШ I-III  ступенів №12 – дошкільний навчальний заклад  відбувся турнір з міні-футболу на Кубок незалежності – 2016».  Ініціатором та організатором  свята спорту  в селищі Олександрійське був директор місцевої музичної школи Віктор Залєвський, а спонсором вже традиційного  вдруге турніру  з міні-футболу за "Кубок незалежності"  виступив депутат міської ради Володимир Дожджаник.

На змагання  відгукнулися 7 футбольних команд:  «Олімпік» (с.Андріївка), «Спортинг» (м-н Жовтневий),  «Димитрове» (Олександрійське),  «НТ»,  «Рятівник» (м. Олександрія), «Аметист» та «Метеор».  Обслуговували поєдинки футболістів  О.Перепелиця та А.Нор.

У  безкомпромісній цікавій  футбольній грі змагалися усі команди. Кожна з команд старалася здобути «Кубок незалежності». За чотири години змагань визначилися переможці. Ними стала футбольна команда з селища Олександрійського (колишнє Димитрове), другу сходинку посіла команда  «Метеор», а третє за «Спортингом» з Жовтневого мікрорайону  м. Олександрія.

Від імені футбольної команди «Рятівник», її капітан Д.Колісник, депутат міської ради, вручив  пам’ятний приз – футбольні м’ячі  кращим гравцям турніру, нагадавши, що він свого часу останній раз грав на цьому майданчику в 11-му класі…                  

Нагороджуючи переможців меценат турніру Володимир Дожджаник, наголосив:

-  Це вже вдруге відбувається подібний турнір з міні-футболу приурочений Дню незалежності, що вже є традиційним, як  традиційні змагання з шахів та шашок започатковані кілька років тому з ініціативи ГО "Нової хвилі" в подальшому разом з політсилою "Сила людей" проведено 6 щорічних турнірів.  Сьогодні у змаганнях з міні- футболу взяли участь  7 команд. Гадаю, що наступного року учасників турніру буде значно  більше. Це лише початок. Свято спорту у нас попереду. Сьогодні усі  переможці, бо показали гарну, змістовну, справжню чоловічу  боротьбу на полі, принісши радість і хороший настрій  своїм уболівальникам. Як завжди, перемогла дружба і всі переможці. Хотілося б відзначити кращих гравців  О.Лінника та юного 12-ти річного талановитого гравця Михайла Гейка, який продемонстрував  високий клас гри: дриблінг, техніку і швидкість. Це наша  майбутня  футбольна надія.  18 вересня на спортмайданчику ЗОШ №9 відбудеться  міський турнір з міні-футболу. Запрошую усі команди прийняти в ньому участь. Плануємо, що в наступних змаганнях приймуть участь набагато більше команд. А ще хочу нагадати, що наступного - 2017 року відбудуться треті змагання за «Кубок незалежності».      

 Дипломи та матеріальні  винагороди стали гарним подарунком для переможців. А фото на згадку стане ще одним приємним моментом, коли молодь  все більше приділяє уваги спорту, коли небайдужі люди сприяють цьому.

І.Мельник

Просмотров: 1075 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]