Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
21:48
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Сентябрь » 15 » Крок за кроком
14:58
Крок за кроком

     Крок за кроком  футболісти-аграрії утверджуються  в першій лізі. В 10-му турі "УкрАгроКом" приймав на своєму полі київське "Динамо-2". О.Хацкевич, розуміючи, що йому доведеться не солодко в Олександрії, підсилив команду Юсуфом і Алієвим.  Здавлось, що ці гравці "зроблять" гру, але цього не відбулося. Хоча  Алієв і потурбував  кілька разів ворота Науменка.  Один із його ударів зі стандартного наш кіпер перевів на стійку. Здається в першому таймі нічого особливого гості так і не показали. Наші ж гравці старалися в силу своєї кваліфікації та досвіду - збивали темп киян, органзіуючи  свої небезпечні  атаки. Дощ, який то вщухав, то знову лив, ускладнював дії гравців на полі.  При таких погодних  умовах слід було більше бити з дальної відстані, але гравці обох команд мало цим користувались.
     У другому таймі  гра практично вирівнялась. Команди обопільно загрожували воротарям, але до голу справа не доходила. І тільки на 90-й хв. Юсуфу вдалося відкрити рахунок. Не довго радувались динамівці. Через хвилину, Ляшенко,  який вийшов  другому таймі на заміну, зрівняв рахунок у грі. Треба було бачити,  як зірвались зі своїх місць тренери і гравці гостей, не вірячи, що рахунок вже зрівняно.  Господарі ж окрилені успіхом, могли ще через хвилину і вирвати перемогу, але забракло  прицільності.

     Підсумовуючи можна з певністю сказати, що в такому  поєдинку, з таким  суперником, за честь здобути залікове очко. Важко даються очки, але це футбол. Він напрочуд непередбачуваний. Інколи  думаєш, що наші виграють, а вони програють, а тоді, коли впевнений, що не виграють – вони виграють. За це ми і любимо футбол.

 Попереду  в аграріїв  виїзд до «Авангарду», який потерпів поразку  від «Геліоса».

Побажаємо успіхів нашим землякам!

Іван Мельник   

Просмотров: 544 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]