Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
13:26
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 22 » Кожному юному футболісту по спортивному рюкзаку
19:43
Кожному юному футболісту по спортивному рюкзаку

22 жовтня на стадіоні зі штучним покриттям КСК  «Ніка» пройшов  втретє турнір з міні- футболу середу учнів 8-9-х  класів шкіл м.Олександрії, що був перенесений з 15 жовтня. Традиційно головним спонсором  цього турніру виступає ФК «Олександрія», що  активно і змістовно підтримує розвиток  масового футболу в місті. Змагання відбувалися також під патронатом депутата міськради, голови міської організації партії «Солідарність»  А.О.Коломійцева. Міні-турнір відбувався спільно з управлінням молоді і спорту  Олександрійської міської ради.

У змаганнях  прийняло участь  футбольні команди 17 шкіл міста.  На початку змагань А.О.Коломійцев  ініціатор турніру  виступаючи перед  учасниками змагань, наголосив:

- Наш турнір приурочений Дню Козацької слави.  Як  завжди наші спонсори ФК «Олександрія»  та  фірма «Найк», які приготували кожному юному футболісту індивідуальний приз, який надовго запам’ятається. Бажаю хорошого настрою,  футбольної майстерності,  і нехай сьогодні переможе сильніший.

  Протягом 5 годин на чотирьох полях юні футболісти виборювали  призові місця. У футбольних баталіях точилася вперта боротьба за перші  три призові місця, бо вони того варті були.

 І ось вона та мить, коли прийшла черга вшановувати переможців. Перше місце  завоювала команда ОНВК (ЗНЗ I-II  ступенів  №17 - ліцей), отримавши Диплом  I ступеня, Кубок та сертифікат на 5000 грн. на придбання спортивного інвентаря та 10 безкоштовних квитків на відвідування матчу  ФК «Олександрія» - «Динамо» (К), що відбудеться 23 жовтня. Друге місце зайняли юні футболісти  ЛІТу  (Ліцей інформаційних технологій) –  відповідно  Диплом, Кубок та сертифікат на 3000 грн. Третю сходинку посіли любителі гри в футбол учні  НВО Олександрійська гімназія ім.Т.Г.Шевченка, крім Диплома та Кубка здобули сертифікат на 2000 грн.  І найбільш очікуваним стало вручення кожній команді( 8 гравців) та тренеру професійного рюкзака  фірми «Найк», Всього 153 таких іменних рюкзаків стануть у нагоді юним футболістам.

Кращим гравцем турніру визнано  юного футболіста Микиту Мринського з ЛІТу, кращий бомбардир – Микита Настусенко та кращий воротар стали представники ОНВК (ЗНЗ I-II  ступенів  №17 - ліцей), які отримали  іменні  Кубки.

ФОТОРЯД

І.Мельник

Просмотров: 1024 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]