Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
22:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 27 » Команда у відпустці до 23 грудня
14:12
Команда у відпустці до 23 грудня

В.Шаран на останній прес-конференції після переможного матчу в 17- му турі над харківським «Геліосом»  повідомив,  що  гравці  відправляються  у відпустку в хорошому настрої, бо завдання президента клубу, стосовно зайняття першого місця по підсумках першого кола, виконано.  Маючи гру в запасі з «Динамо-2»,  можна сподіватися, що очковий  розрив у 6 очок, як  мінімум, буде збережено на початку весняно-літньої частини 24-го Чемпіонату з футболу серед команд першої ліги.  Збереться команда напередодні  новорічних свят, щоб на недільному зборі пройти медичне обстеження,  перевірити  фізготовність,  привітати один одного зі святами та попрощатися з деякими гравцями, які не в повній мірі  показали свою майстерність.  З 14 січня розпочнеться перший підготовчий збір.

- Зберемося спочатку на 5 днів на передноворічний збір, далі вже після новорічних свят поглянемо на претендентів. Звісно, що на «олівці»  тримаю кілька прізвищ гравців, яких би хотів бачити у команді.  Завдання стоїть надзвичайно  серйозне, – тому підсилення  повинно бути ефективним, - наголосив Володимир Шаран.

А тепер поглянемо на статистику  протистоянь.  Зіграно  17 турів («Олександрія» - 16). Команда  має в заліку   39 очок. Здобули  12 перемог,  у 3 поєдинках з суперниками розійшлися мирно -  поділили очки порівно.  І в одному поєдинку – з чернігівською «Десною» отримали фіаско – програли.
Забили, як і годиться  лідеру,  найбільшу кількість  м’ячів – 31 ( в середньому трохи менше 2-х м’ячів за матч, - авт.).  Вдома забили – 18 м`ячів, на виїзді – 13. Пропустили в свої ворота, звісно, що найменшу кількість м’ячів - 9.  2 – вдома (пропускали  у 1-му тур із «Десною» та  в 3- му турі  з «Нафтовиком –Укрнафта» )  і  7 – у виїзних матчах (в Харкові,  Миколаєві,  в Дніпродзержинську  та 3 - у матчі з «Десною»).  

У перемогах  з крупним рахунком  відзначалися чотири рази:  6-й тур – «Олександрія» - «Нива» - 3:0,  7-й тур – МФК «Миколаїв» - «Олександрія» - 1:4,  10-й тур  - «Олександрія» - «Гірник-Спорт» - 3:0 та  14- й тур – «»Олександрія» -«Тернопіль» - 4:0.  
 По ходу  матчу програвали, але в кінцевому  результаті перемогли:  3-й тур – «Олександрія» - «Нафтовик - Укрнафта» - 2:1 (рахунок  відкрили гості на 19-й хв. Левига) та в 7- му турі  МФК «Миколаїв»- «Олександрія» - 1:4, господарі на 4-й хв.  завдяки голу  Прокіпчука повели в рахунку.

Відігрувались і звели до нічиєї: 13- й тур - «Буковина» -«Олександрія» - 1:1, 15-  й тур -  «Сталь» (Д) – «Олександрія» - 1:1. Нам забивали в першому таймі – відігрались  вже в другому.  Перша і єдина нульова нічия була «розписана» з земляками – «Зіркою». В 11- му турі 5- го жовтня в Кіровограді.(чекайте продовження).

І.Мельник

Просмотров: 407 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]