Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
10:02
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 9 » Коли приходять на допомогу, або щаслива розв`язка
22:04
Коли приходять на допомогу, або щаслива розв`язка

  Ця історія розпочала свій відлік з кінця ще 2015 р., коли до відділу управління економіки міської ради завітала пара людей похилого віку, щоб розповісти про не порядних підприємців Олександрії, - почала свою оповідь  Людмила Марковська. - Людям під 80 років. Поважні, культурні, розповіли про свою біду. Готуючись до новорічних свят вирішили почастувати онуків та правнуків червоною рибою. Пішли на ринок (як було встановлено на ринок підприємця І.Болілої, - авт.) та придбали заморожену червону рибу. Сплативши 60 грн., пенсіонери прийшли додому. І як же вони були вражені, коли після розмороження в пакеті виявилися плавники від риби. Прийшли у відділ торгівлі управління економіки міської ради, щоб застерегти  інших покупців від подібних покупок – обманів. Люди були пригнічені…Навіть прізвища та адреси своєї не залишили,сказавши, що наступного дня прийдуть зі скаргою… Пройшло 20 днів… Ми чекаємо людей, щоб повернути кошти. Я мала зустріч з підприємцем, який продав товар, що не відповідає ціні і якості. У кінці-кінців підприємець зрозумів свою помилку.., і віддав мені 60 грн. Сподіваємося, що інформація дійде до постраждалих людей, щоб вони прийшли в зручний для них час за коштами. Чи не вперше в моїй практиці  такий випадок, коли підприємці без письмових скарг та  судових тяганин розуміючи свою провину, погоджуються повернути кошти  скривдженим покупцям, - наголосила тоді  Л.Марковська.

На "Істині..." ця подія не залишилася поза уваги. Стаття  «Коли приходять на допомогу» розповіла про цей випадок...Майже рік йшов пошук людей, щоб повернути кошти. І ось приємна новина, минулого тижня Л.Марковська таки відшукала скривджену пару, запросила до міської ради:

- Яка то була радість на очах Лариси Михайлівни Покровської, коли я віддавала її 60 грн. Вона щиро дякувала за турботу з боку міської влади, яка відгукнулася на скаргу відносно недобросовісного підприємця, встановивши справедливість. Подружжя Покровських (з їх слів) не читає пресу, не слухає радіо та не дивиться телебачення, тому так довго їх кошти лежали в сейфі управління економіки…

Цей випадок вкотре підводить до слушної думки та переконання, що в нашому повсякденні ще не втрачені риси людяності, моралі, виховання, відповідальності, чесності та порядності, коли приходять на допомогу іншим.  

І.Мельник

Просмотров: 941 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]