Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
16:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 18 » Кого буде звільняти міський голова?
12:04
Кого буде звільняти міський голова?

На вчорашній нараді з керівниками комунальних підприємств та державних установ, міський голова С.К.Цапюк наголосив про терміновість включення всіх абонентів до отримання теплоносія в своїй  квартирі.

Якщо ще таке трапиться, що я не зможу додзвонитися до керівника комунального підприємства в вихідний день, коли гостро стоїть питання забезпечення  населення міста  теплом, вважайте, що той керівник буде відразу звільнений.  Чому сьогодні 11 будинків не мають тепла?

 Пояснила директор КП «Теплокомуненерго» А.Грибачова, яка відмітила про великий порив в районі вул. Айвазовського, коли з системи за півгодини було злито 70 тонн води. До вівторка та середи  усі будинки будуть мати тепло.

Всього до комунальників надійшло 333 заявки від олександрійців  про відсутність тепла в  їх оселях. На понеділок їх залишилось 32 – не виконані ( відсутність господаря вдома, щоб повітря з системи спустити). 

Освіта, медицина відзвітувалася, що усі навчальні та медичні заклади мають температурний режим +19С , що дозволить проводити  повні уроки та хворим перебувати в комфортних умовах. Також запущено теплосистему в Пантаївській школі №16.

Міський голова дав наказ до кінця тижня забезпечити теплом усіх олександрійців, які користуються послугами «ТКЕ», а також протокольно було записано про те:  хто недобросовісно виконував роботи по монтуванню індивідуальної системи опалення, коли було порушено технічні умови, що приводять до незручностей ( відсутні на верхніх поверхах крани Маєвського) радити  людям  не мати справу з цими підрядниками.

ФОТОРЯД

І.Мельник        

Просмотров: 1035 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]