Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
08:40
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 15 » Капремонт об`їзної дороги за 6 днів завершать
22:25
Капремонт об`їзної дороги за 6 днів завершать

З ранку 15 жовтня розпочато роботи по улаштуванню - ремонт об`їзної дороги. З якихось кілька годин права  сторона вул. Шевченка  була заасфальтована до початку вул. Бессарабська. 

- За 6 днів капремонт дороги буде завершено, - про це мені повідомив заступник директора ТОВ «Дор-Строй» Анатолій Володимирович Букур. -  Розпочали роботи по улаштування вирівнюючого шару з крупнозернистого асфальтобетону  товщиною 10 см.  Напередодні – за два тижні до цього було виконано підготовчі роботи по холодному фрезуванні та очищенні асфальтного покриття від пилу та бруду. Якщо не буде дощу, то лічені дні роботи повністю будуть виконані – буде улаштовано і верхнє покриття з дрібнозернистого асфальтобетону товщиною 5 см. Технологія подібного ремонту  якісно відпрацьована: за 1 хвилину  вкладаємо 5 метрів. Працює поливна машина, що покриває очищений шар старого асфальту (фрезований) бітумною емульсією, яка приклеює новий асфальт до основи. За 2, 5 години роботи, розпочали з 10. 00,  ( я прибув на дільницю о 12. 30, - авт.)  улаштовано 450 метрів вирівнюючого шару асфальтобетону, що двома катками нове покриття утрамбовується,-  відмітив А.Букур.  – У процесі роботи задіяно колону з 17 автомобілів вантажністю понад 20 тонн. Техніка і люди працюють справно, затримок з асфальтобетоном немає. Отримали аванс, настрій гарний, бо погодні умови дозволяють виконувати запланований об’єм робіт. За день - два пройдемо праву  половину дороги, а ліву тим часом готують до улаштування асфальтобетону.  На 20 жовтня плануємо завершити ремонт об’їзної дороги.

З ранку відвідав ремонт дороги і заступник  губернатора А.О.Коломійцев, який вкотре наголосив, що згідно звернення народного депутата від нашого округу А.І.Кузьменка, Постановою Кабінету Міністрів України  було виділено державну субвенцію в розмірі 8 млн. грн. на капітальний ремонт дільниці об’їзної дороги  в м. Олександрія протяжністю 2, 3 км ( вул. Шевченка - Бессарабська (колишня Енгельса) - Бєлінського (Котовського) до користівського мосту.

Скажу відверто, що мені вперше довелося побачити сучасну техніку, таку кількість вантажних автомобілів, що без зупинок завантажували асфальтоукладник, що і хвилини не простоював, коли люди і техніка працює як єдиний здоровий організм задіяний на якісну роботу.

Як сказав один із мешканців вулиці, спостерігаючи за роботою дорбудівців,  що мрії збуваються, що дочекалися мешканці вулиці, коли вулицею буде менше гуркоту, газів від повільного руху вантажних автомобілів, що пересувалися розбитою дорогою…    

 

ФОТОРЯД

І.Мельник    

Просмотров: 1297 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]