Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
18:39
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 18 » Ю.Гугленко: «Ми оптимістично дивимося на розширення географії розвитку юного футболу"
18:23
Ю.Гугленко: «Ми оптимістично дивимося на розширення географії розвитку юного футболу"

17 вересня на базі  стадіону  КСК «Ніка» зі штучним покриттям  відбулися змагання з міні- футболу серед шкіл Знам`янського району. Всього у змаганнях прийняло участь 11  шкільних футбольних команд. Після того, як юні футболісти відвідали з екскурсією інфраструктуру  ФК «Олександрія»: чашу стадіону, Будинок футболу, роздягальню нашої команди, дізнавшись про історію Олександрійського футболу, відбулося урочисте  відкриття  змагань.

Перший заступник голови Кіровоградської обласної ради  Ю.О.Гугленко, фундатор змагань, наголосив:

 - Я радий вітати учасників другого турніру  з міні-футболу серед  учнівської молоді Знам`янщини на базі ФК «Олександрія», що гостинно приймає  учасників змагань.  Наші спонсори фірма «Найк», Знам`янська райдержадміністрація та райрада підтримали започаткований турнір з минулого року. Вдруге хочу, щоб цей турнір  приніс усім його учасникам радість і гарний настрій. Нехай переможе сильніший.
 Голова  Знам`янської РДА О.С.Лукашов у свою чергу підкреслив, що завдяки  ідеї Ю.О.Гугленка, колишнього  голови РДА, це змагання  продовжує свою  футбольну ходу. У планах райдержадміністрації до наступного року в районі побудувати 2 мульти-функціональні спортивні майданчики, щоб подібні змагання  проводились у Знам`янcькому  районі. Сьогоднішнє змагання зі слів очільника району – це дати можливість юним футболістам зіграти на кращому газоні ФК «Олександрія», це крок до вищого рівня змагань.

Голова Знам`янської райради С.Д.Макаренко  відмітив:
- Сьогоднішнє свято буде гарним продовженням  минулорічного змагання, що відбулося в Суботця завдяки нинішньому першому заступнику  голови обласної ради Ю.О.Гугленку.  Минулорічний переможець змагань Дмитрівська школа №1 буде відстоювати  своє чемпіонство. Жодна  з учасників змагань не залишиться  без гарних подарунків: наборів  футбольних м’ячів, сувенірною атрибутикою  ФК "Олександрія", фотографій, а переможець змагань отримає право на безкоштовний перегляд футбольного матчу за участю ФК «Олександрія»  з  «Динамо» чи «Шахтарем». Дитячий спорт набирає нових обертів, коли влада+бізнес + громада вкладають у завтра нашої молоді.  
 У кількагодинних баталіях юні футболісти  продемонстрували свою майстерність у грі з футболу. Свято спорту, аура солідної організації змагань, коли звучали пісні, артисти «Вуличного балету», показовий ансамбль барабанщиків з Дмитрівського ДЮЦ, харчування учасників змагань, стали для учасників міні-турніру та глядачів  справжнім  святом  спорту та культурного відпочинку.
Прийшла черга до фіналу. І тут не було рівних команді з Богданівської ЗОШ I-III  ступенів № 1, що завоювала  головний Кубок, Диплом,  золоті медалі  та сертифікат на відвідування матчу за участю ФК «Олександрія». Другу сходинку п’єдесталу пошани також дістався футболістам з Богданівської школи №2. Третє місце – за юними футболістами Володимирівської  ЗОШ I-III  ступенів. «Кращим гравцем»  турніру став О.Фесек з Пантазіївки.  «Кращий воротар»  - О.Рохманчук  з Володимирівки, «кращий бомбардир» -  В.Лукашевський з Богданівської  школи  №1.

Вітаючи переможців, заступник голови облради Ю.О.Гугленко виказав тверде переконання, що в майбутньому подібні змагання будуть розширюватися:

- Є бажання  і намагання влади та соціально відповідального бізнесу, щоб у цих змаганнях  приймали участь  представники сусідніх  районів  з Петрівщини та Олександрійщини, щоб  мотивація юних футболістів мала постійне  професіональне зростання, щоб змагання географічно розширювалися, долучаючи до них все більшу аудиторію  його учасників. Це зростання  нашого майбутнього покоління  здоровим і вихованим на кращих спортивних традиціях, - резюмував представник  обласної влади.
 А подякою за організацію змагань стало  громоголосне  «Дякуємо», що прозвучало на адресу тих, хто зумів принести юним футболістам неперевершене свято  футбольного свята.

Просмотров: 1377 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]