Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
13:20
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 14 » Ямаркували з безкоштовною кашею
23:40
Ямаркували з безкоштовною кашею

14 жовтня в день Пресвятої Покрови, дня Захисника Вітчизни та Українського козацтва міська рад спільно з Олександрійською райдержадміністрацією втретє стали організаторами осіннього ярмарку на який прибуло понад 50 підприємців з району та міста.  Що говорити? Ярмарок вдався,бо можна було придбати і цукор по 12г/кг, і м'ясо –  від 50 грн./кг і рибу: короп, товстолобик та білий амур –  в межах 20- 30 грн./кг ( ТОВ "Колос" традиційно і дешевше  реалізує свою продукцію на ярмарках, - авт.). Ті продукти харчування, що завжди в попиті покупців. Широкий асортимент був представлений хлібобулочними та ковбасними  виробами.  Також можна було придбати і  зимовий одяг,  і постільну білизну, сувенірну продукцію та посадковий  матеріал.

Відкриваючи ярмарок  міський голова С.К.Цапюк наголосив, що подібні ярмарки є прикладом  співпраці міста і району, що сьогодні  все більше задовольняє своєю продукцією  жителів Олександрії.

- Це втретє  спільне ярмаркування  міста і району, коли підприємці дещо дешевше реалізують свою продукцію, розуміючи, що кошик споживачів обмежений коштами. Велика подяка усім, хто займається і благодійною діяльністю, особливо це стосується тих підприємців, які і сьогодні надають всебічну допомогу, являючись активними учасниками  волонтерського руху.  Вони першими в 2014 році  відгукнулися – не жалкували своїх статків, аби був мирі спокій у державі, допомагаючи нашим воїнам учасникам в  АТО, що захищають честь і незалежність нашої України. Я вдячний А.І.Кузьменку, Олександрійській РДА, керівництву Центрального ринку, всім підприємцям за чуйне і уважне  відношення до наших покупців. Нехай ярмарки в з року в рік  будуть більш доступними.
 Голова РДА Б. Куруп в свою чергу, вітаючи учасників  ярмарку, олександрійців зі святами, що відзначає наша країна 14 жовтня, наголосив:
- «Покровський  ярмарок» завжди є відвідуваною подією для наших громадян. Такі заходи завжди були притаманні традиціям  українського народу, коли збиралися разом, щоб підвести підсумки  трудового року, щоб лишки продати. Я вдячний усім сільгоспвиробникам, які незважаючи на зайнятість осінніх робіт, відгукнулися і прийняли активну участь у ярмарку. Бажаю всім хорошої цінової політики, що задовольнить потреби покупців.

У короткому інтерв’ю народний депутат  України  А.І.Кузьменко, поспілкувавшись з мешканцями  міста, висловив згоду, що сьогодні роботу парламенту народ недаремно критикує, що він не завжди згоден з тими законами, що приймаються у сесійній залі. Його, як і виборців, обурює те, що дисципліна в ВРУ не належному рівні культури, що мало приймається законів, що змогли б швидше прискорити розвиток малого бізнесу, який сьогодні тримається завдяки титанічній праці підприємців, що не вартує тих фізичних зусиль, що приходиться щоденно вкладати аби мати певний дохід. Народний депутат відзначив, що такі ярмарки – це крок до того, що прийде то час, коли вони стануть більш частими, коли люди не будуть відчувати скромність своїх гаманців, коли в першу чергу  витрачаються кошти на продукти харчування, коли люди бажають їх придбати дешевше. (Сільгоспвиробники сьогодні дали працю 3,500 мешканцям Олександрійщини і не тільки. Мало це чи багато, але  група  компаній  «УкрАгроКом» - це  потужне сільгосппідприємство, яке утримує всю соціальну сферу на Олександрійщині, - авт.).    

А ще гостей ярмарку  частували безкоштовною кашею та чаєм ( організатор КП "Центральний ринок", директор Ю.Нос), співали пісень, веселилися городяни, а після підприємці – учасники ярмарку отримали  Подяки від міської ради та РДА, які вручали секретар міськради О.Богоявленська та перший заступник голови РДА Ю.Коваль. Серед них підприємці  міста та району:  М.Тесленко, Н.Бойко, Н.Йоник, О.Замковий (директор ТОВ «Колос») та інші  багато  інших. 

Фоторяд

І.Мельник                          

Просмотров: 1203 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]