Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
23:09
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Сентябрь » 13 » Як "Олександрія" "гартувала" "Сталь"
23:24
Як "Олександрія" "гартувала" "Сталь"

  13 вересня - для одних людей число забобонне, для інших - звичайне. Для футболістів з Олександрії" день видався напрочуд  результативним та щасливим. Команда з берегів Інгульця "загартувала" алчевську  "Сталь" з річки Білої. І таки міцно! Тричі господарі вимушені були виймати шкіряного з власних воріт, відповівши лише одним влучним ударом.   

За  два десятиліття  футбольних взаємин статистика не на боці наших земляків, але останні 2 роки доводять, що олександрійці на вірному шляху. Дві наступні перемоги зрівняють кількість обопільних перемог – по 13.

 «Сталевари»  перебуваючи на першому місці турнірної таблиці, потішившись поразкою «Олександрії» в домашньому протистоянні  від  «Сум»,  здається, недооцінили свого суперника. Гадали, що  стальна міцність не підведе.  Швидкий гол на перших хвилинах матчу, розіграний  в три паси: Запорожан –Грицук – Коломоєць принесла бажаний успіх – перший гол у ворота господарів поля. З легкістю, на великій швидкості розіграна комбінація, вірно обрана позиція гравців атаки, нагадала команду минулих років, коли В.Шаран сповідував головне правило: на перших хвилинах забити гол! Сьогодні воно спрацювало на всі 100%. Не дивлячись на швидку відповідь суперника  голом-близнюком, через 2 хвилини, по грі було видно, що олександрійці налаштовані на перемогу. Перший гол таки зламав міць «сталеварів». 

 Працюючи на полі  другим номером ,– від оборони, відшукуючи шпаринки - помилки  в нападі суперника,  наші земляки швидко контратакували, завдаючи великого клопоту воротам Комарицького. М`яч цього дня дуже вже слухняним був у ногах олександрійців, бо вони хотіли цієї перемоги більше, ніж  суперник. Другий тайм про це яскраво засвідчив.    

 У другій половині матчу ініціатива відразу була замовлена олександрійцями. Вони більше господарювали на території  «сталеварів», котрі  у свій час намагалися «заварити» - на швидкостях організувати серйозну небезпеку воротам Леванідова.  Не вийшло! Знову, добре розіграна комбінація Коломоєць – Запорожан – Бідловський завершилась влучним прицільним ударом останнього в лівий нижній кут воріт алчевців. І вже професіонали попереду.  Господарі відповіли кількома гострими ударами, але завершального гольового не було. Гості ж, навпаки, продемонстрували добре організований, командний, награний, комбінаційний та амбіційний, врівноважений  футбол, що завершився взяттям втретє воріт «Сталі». Відзначився Старенький, обравши  вигідну позицію наш гравець , після  відбиття м’яча Колінзом прямо в ліву ногу, в один дотик відправляє м`яч – забиває красень гол в  «дев`ятку». Такі  м’ячі не беруться  в більшості голкіперами.

Усі три голи – це наслідок майстерності футболістів «Олександрії» . Тих, хто повинен забивати: Коломоєць – чистий форвард, Старенький – один із кращих бомбардирів, Бідловський – надія В.Шарана. Тренерський штаб обрав правильну стратегію і тактику на цей матч, що повністю себе оправдала.  Протистояння, безперечно, двох лідерів Першості,  показало, що вже, на 10-й тур,  вимальовується,  в певній мірі, рисунок гри про яку мріє Шаран.  Щоб малюнок гри вималювався в довершену картину - лідера , яка вже була свого часу при виході команди до ПЛ.

Без сумніву, велику силу має підтримка президента, який справді переймається футболом, всебічно його підтримує, заохочує і вірить, що команда спроможна показувати запрограмоване. Критичний, але виховано, культурно, терпеливо, виважено втілює свій план у життя, створюючи уболівальникам  гарний настрій і віру. Відчуває, що успіх команди ще попереду. Як сказав Шаран, -  наш президент фартовий для «Олександрії».

То ж, нехай ця фартовість буде незмінною,  надійною і завершиться впевненою ходою до олімпу.

Вітаємо з перемогою! Своєю підтримкою на КСК «Ніка» ми наближаємо «Олександрію» до взяття найвищих висот у футболі! Уболівальник і гравці – одна команда - команда переможців!  

21 вересня ПФК «Олександрія» приймає чернівецьку «Буковину».   Разом – нас не перемогти! Усі разом – до перемог «Олександрії»!

 

Іван Мельник   
Просмотров: 502 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]