Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
17:07
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Май » 4 » І Прут, і червона рута не допомогли буковинцям
20:29
І Прут, і червона рута не допомогли буковинцям

 "Буковина"- "Олександрія"- 1:3

3 травня. Чернівці. Стадіон "Буковина".

"Буковина": Одольський, Жовтюк, Лисюк, Темерівський, Маковійчук, к/к, Ільїн, Орловський (Пислар, 75), Пантя (Немтінов, 57), Степанков (Гущін, 60), Найко (Подоляк, 46), Палагнюк.

ПФК "Олександрія": Леванідов, Сухоцький, Сидоренко (Шендрік, 26), Іващенко, Запорожан, к/к, Голенков (Бідловський, 62), Грицук (Чорний, 87), Старенький (Кіча, 77), Микицей, Банада, Басов.

Голи: Палагнюк, 27 - Іващенко, 14; Старенький, 21; Грицук, 31.

Попередження: Найко, 17, – Микицей, 30.

Безумовно, що приємна новина надходила на трибуни КСК «Ніка» кожного разу,я к тільки  професіонали відзначалися влучним пострілом у ворота буковинців. Поряд з нами спостерігав за грою аграріїв травмований  Юра Коломоєць, тому він першим і сказав, що «Олександрія» повела у рахунку. Це сталося на 14-й хв. Лік своїм голам за нашу команду відкрив новачок команди О.Іващенко, який добре розібрався в штрафній гостей – першим ударом голови відправив м’яч у сітку воріт Одольського. Не встигли обмусолити перший гол, як знову Юрій повідомив, що вже 2:0 на нашу користь, як Сергій Старенький - кращий бомбардир команди відзначається забитим Гості у відповідь провели ряд атак і одній з них Семенюк  засмутив Леванідова - 1:2.  Та вже через 10 хвилин стало відомо, що третій гол  у ворота господарів поля проводить Василь Грицук.

Могли до завершення матчу набити і більше, могли і пропустити, але це справді був матч бойового духу, зібраності, імпровізації, гра, що будувалась на дисципліні  і порядку, виконанні всіх настанов тренерського штабу.

Вітаємо В.Шарана і гравців. Президента клубу С.Кузьменка за радість перемоги. Зичимо команді подальших успіхів! І не зупинятися на досягнутому!

 Нагадаємо вболівальникам, що в першому колі  21 вересня 2013 року  «Олександрія»  в домашній зустрічі з чернівчанами здобула  перемогу з рахунком 2:1. Обидва м’ячі в нашій команді на свій рахунок записав Василь Грицук: відповідно на 21 та 64- х хвилинах поєдинку.

Іван Мельник

 

 

Просмотров: 454 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]