Поздравляем Вас Гость
Среда
01.05.2024
20:23
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Ноябрь » 3 » Грали до переможного
13:06
Грали до переможного

   Справді, саме таку думку висловив, після неоднозначно  нелегкого для  нашої команди матчу, думку відомий олександрійський  футбольний тренер  А.Г.Нор: «Гравці нашої команди грали до переможного, до останньої хвилини. Проявили характер і волю  до перемоги. Гра була не досить виразною, але результат уболівальників повністю задовольнив. А це сьогодні головне».

     А розпочиналося все з того, що  палкі прихильники ПФК «Олександрія»  відшукували на полі О.Алієва. Він не вийшов на поле. Олександрійці протягом  кількох хвилин розкачки у подальшому нав’язали гостям свою гру, але гостроти  в завершальних комбінаціях наших футболістів частіше  бракувало тих небагатьох моментах, що були створені протягом першого тайму. Виникали напівмоменти, з якими досить вправно справлявся голкіпер киян-академістів Волинець. Удари-простріли Кічі,  намагання Шевченка, ще в першому таймі відзначитись, не приносили бажаного результату. Флангові проходи Старенького, центральні проходи Грицука не увінчались успіхом – взяттям воріт киян.  Один гострий момент таки запам’ятався - на 38-й хв. потужний удар з-за меж штрафної наніс захисник професіоналів Сухоцький. Не розбігались, не було суворої комбінаційної, динамічної гри, бо кияни нав’язали вмілий відбір та добре збивали темп, переходячи на короткі  іспанські паси по краях поля.

 У другому таймі з боку олександрійців були включені більші швидкості, як тільки гра переходила на фланги – відразу суперник відчував свою безвихідність, як тільки – гра йшла через центр – гості досить вміло ліквідовували будь-які намагання підопічних Шарана  влучно та результативно пробити. 

    На пам`яті  залишився удар з дальної відстані Микецея, але  потім він кілька разів помилявся з продовженням розіграшу комбінацій:  то м’яч  відкине назад, чим зриває атакуючий стрій олександрійців, то в нього відбирають м’яч.  

З виходом на поле Коломойця  який змінив не досить  виразну гру Зейналова,  досвідченого  Пічкура та Локтіонова, атакуюча  передня лінія олександрійців  почала переганяти динамівців - вони не встигали закрити підходи до своїх воріт. Наші ж гравці все частіше почали всерйоз турбувати ворота гостей. То Старенький  флангом прострілить, то Пічкур – на протилежному зробить простріл у штрафну, то Коломоєць у штрафній загострює ситуцацію . За такими діями супернику було важко встигати.

І хоча гра підходила до завершення, але було така віра, сподівання, що олександрійці таки дотиснуть – переможуть у цьому нелегкому протистоянні.  І таки надія і віра уболівальників справдилася – на 89-й хв. Грицук, який до цього неодноразово загрожував воротам динамівців, наважився на удар метрів з 18-ти. Потужний, прицільний удар і м’яч кулею влітає в ворота киян – 1:0. Такі м`ячі, фактично, не беруться воротарями.

  Треба було бачити щасливі обличчя уболівальників, їх радість та емоції! Той, хто вірить до кінця в команду, той , хто  ставить для себе завдання чекати голу, а інші - грати до останньої секунди матчу, - всі  разом мають  право на загальний позитивний  успіх – спільну перемогу. Гра не йде, суперник не дає грати, але проявивши характер, волю,  переступивши  через все, маючи  величезне жагуче бажання перемогти, – приносить свої добрі плоди.

   І нехай кияни знаходяться в аутсайдерах – їм слід віддати належне. Дисциплінованість; командна гра;  підбір і відбір м`яча;  флангові та діагональні передачі – все робилося по-академічному навчанню майбутніх гравців, які поповнюють ряди  всіх футбольних ліг України.

Попереду  ПФК «Олександрія» чекає нелегкий виїзд  до футбольного клубу «Авангард» - 9 листопада;  далі вдома – до  нас приїде загадка цієї першості армянський «Титан», який спроможний на все – 16 листопада;  і  23 листопада професіонали поїдуть до Харкова, щоб на мажорній ноті завершити першу половину Першості з місцевим «Геліосом». Три матчі, які можуть дати відповідь на головне - поставлять більшість команд Першої ліги на свої законно заслужені  місця  в турнірній  таблиц першості.

В кінці статті хотілося б сказати  добрі слова на адресу працівників  прес-центру ПФК "Олександрія". Організація культурного відпочинку здійснюється на великому бажанні президента  ПФК "Олександрія" Сергія Кузьменка принести максимум насолоди уболівальникам не тільки від безпосередньо відвідувань  самих матчів, а й  від задіяності в гру - танців,  розіграш лотерей, що дають право на поїздуку на відпочинок за кордон, на матчі за участю збірної  України та  стати володарем футбольної атрибутики клубу.      

Іван Мельник            

    

Просмотров: 441 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]