Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
02:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 17 » Головне, що люди не постраждали
23:21
Головне, що люди не постраждали

 17 листопада навпроти управління агропромислового комплексу сільського господарства, що знаходиться по вул. Першотравневій, 5 трапилася дорожньо - транспортна  пригода. Вантажний автомобіль з причепом, що перевозив цукровий буряк, під час руху в причепі розсипався задній міст – ресори. Причеп повело вбік, де був припаркований автомобіль мені-вен. Від удару розкрився борт, посипався буряк -  автомобіль було викинуто на тротуар. Легковик зазнав ушкоджень: розбито лівий бік (двері та дах). З людей ніхто не постраждав.

Як пояснив водій  вантажного автомобіля, він їхав дуже повільно, бо попереду знаходився вже світлофор, як раптово його обігнав легковик, який «підрізав» вантажівку. Водій різко на педаль гальм –  у причепа під важкістю вантажу не витримала ходова.

Вантажний автомобіль належить приватній структурі, що заключила угоду на доставку цукрового буряка на переробку. Автомобілі застраховані. За кілька годин місце аварії було приведено в порядок. Буряк зібрано та відправлено на завод, а  автомобілі – на ремонт.

ФОТОРЯД

О.Оскар      

Просмотров: 1198 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]