Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
13:35
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Январь » 30 » "Гаряча лінія" - народний контроль роботи влади
20:21
"Гаряча лінія" - народний контроль роботи влади
 Якось зустрів знайомого, колишнього партійного функціонера. Пожалкувався, що сьогодні немає кому виказати свої проблеми, щоб отримати допомогу. Раніше тільки дзвінок до першого секретаря і винного чиновника-бюрократа вже "розбирають" на виконкомі...
  Справді, за всі роки незалежності не було дієвого зворотнього зв`язку народу з владою. Практично влада була "роботом"  -  виконувала  завдання покладені на них вищими інстанціями. Людина з її проблемаи існувала в загальному конткексті: пенсії, зарплатні, стипендії, соцілаьні виплати. І на цьому зв`язок закінчувався.
  Сьогодні, нинішня влада, встановила діалог з людиною шляхом "гярячої лінії" - від урядової до районної.  Заявники телефонують - вказують на проблему, а влада  пивинна вірішувати її. Часто буває так, що люди відразу "подають " голос  до "урядової лінії" чи на рівні області. Звісно, проблема бумерангом повертається на рівень району. Не рідко дріб`язкові негаразди доходять до Києва. Чому так відбуваається? Люди, можливо, не вірять у швидку дієвість нижчих органів влади, тому відразу беруть "бика за рога".  
   Вчора на  засіданні  колегії голова РДА В.Згама висловив незадоволення роботою  районної "прямої гярячої лінії":
 - Якщо в нас жителі району відразу телефонують в область, або до Києва, - це означає, що ми не якісно працюємо з людьми. Я маю на увазі сільські ради, РДА,  райраду та інші державні органи, що покликані служити народу. Тому, буде видано розпорядження згідно якого "пряма гаряча лінія" буде працювати не щоквартально, а щомісячно. Відтепер усі заступники щомісячно будуть по черзі вести прямий діалог з громадою району - вирішувати  їх проблеми. З сьогоднішнього дня слід посилити  реагування на всі дзвінки, щоб не було такого: з с.Леніно-2 тричі був дзвінок до Києва. Ми вже цю проблему вирішили, а людина телефонує. Треба посилити роботу сільських і депутатів райради, бо є такі питання, що можна вирішити безпосередньо на місці. І останнє:  треба вирішити питання, щоб " пряма гаряча лінія" працювала в стінах адміністрації ( до цього - редакція  районної газети, - авт.), що забезпечить більшу мобільність, інформаваність і дієвитість.     
Іван Мельник
Просмотров: 520 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]